• Intra in cont
  • 0756500373
  • Favorite
  • 0 0,00

Becuri LED forma clasica 

Ne pare rau, nu am gasit produse care sa se potriveasca cu cautarea ta

  • - Verifica de doua ori scrierea
  • - Incearca sa cauti cuvinte simple
  • - Incearca o cautare mai putin specifica
  • - Va puteti restrange rezultatele cautarii ulterior

Pentru mai multe informatii te rog sa ne contactezi la numarul de telefon 0756500373

Ce sunt Becurile LED si cum functioneaza:


Becurile LED-ul reprezintă un bec care emite lumină. Produsele de iluminat cu LED produc o lumină cu aproximativ 90% mai eficient decât becurile cu incandescență. Cum funcționează? Un curent electric trece printr-un microcip, care luminează sursele minime de lumină pe care le numim LED-uri, iar rezultatul este lumină vizibilă. Pentru a preveni problemele de performanță, LED-urile de căldură produse sunt absorbite într-un radiator.

Durata de viață a Becurilor cu LED:


Durata de viață utilă a becurilor cu LED este definită diferit de cea a altor surse de lumină, cum ar fi iluminarea fluorescentă incandescentă sau compactă (CFL). De obicei, LED-urile nu „se aprind” sau nu reușesc. În schimb, se confruntă cu „deprecierea lumenului”, în care luminozitatea LED-ului se estompează lent în timp. Spre deosebire de becurile cu incandescență, „durata de viață” a LED-urilor este stabilită pe o predicție a scăderii cu 30 la sută a luminii.
 

Prin ce diferă becurile cu LED decât alte surse de lumină, cum ar fi becurile fluorescente, incandescente și compacte (CFL)?


Becurile de iluminat LED diferă de mai multe moduri de cele incandescente și fluorescente. Când este proiectat bine, iluminarea cu LED este mai eficientă, versatilă și durează mai mult.

LED-urile sunt surse de lumină „direcționale”, ceea ce înseamnă că emit lumină într-o direcție specifică, spre deosebire de incandescență și CFL, care emit lumină și căldură în toate direcțiile. Asta înseamnă că LED-urile sunt capabile să utilizeze lumina și energia mai eficient într-o multitudine de aplicații. Cu toate acestea, înseamnă, de asemenea, că este nevoie de o inginerie sofisticată pentru a produce un bec LED care să lumineze în toate direcțiile.

Culorile comune ale becurilor cu LED includ chihlimbar, roșu, verde și albastru. Pentru a produce lumină albă, LED-urile de culoare diferită sunt combinate sau acoperite cu un material fosfor care transformă culoarea luminii într-o lumină „albă” familiară utilizată în case. Fosforul este un material gălbui care acoperă unele LED-uri. LED-urile colorate sunt utilizate pe scară largă ca lumini semnal și indicatoare, precum butonul de pornire de pe un computer.
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!