Becuri - Surse de iluminat 

Afiseaza: 1-48 din 422 produse

 Filtre

Ce trebuie sa stim cand vrem sa cumparam becuri economice!


Iluminatul reprezinta pana la 20% din consumul total de electricitate din locuintele noastre, iar cel mai usor mod de economisire a facturilor de electricitate este inlocuirea becurilor incadescente cu becurile economice si LED.

Becurile economice si becurile LED consuma cu pana la 80-90% mai putina energie. Asadar, e limpede ca prin simpla inlocuire a clasicelor becuri incandescente cu becuri economice sau becurile cu LED putem reduce energia consumata in casa noastra si emisiile de dioxid de carbon care contribuie la incalzirea globala.

Caracteristicile becurilor in functie de tipul lor:


Becurile economice ce trebuie sa stim despre ele:

Becurile economice furnizeaza aceeasi cantitate de lumina ca si becurile incandescente, utilizand doar 1/5 din energia consumata de acestea din urma. Totodata, aceste becuri genereaza cu 80% mai putin CO2 comparativ cu becurile incandescente.

Becuri LED ce trebuie sa stim despre ele:

Becurile LED  reprezinta cele mai dezvoltate produse din tehnologia iluminatului. Becurile LED produc lumina prin circuitul electronic din interiorul lor. Comparativ cu becurile incandescente, putem economisi energie electrica pâna la 90% folosind becurile LED
 
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!