Corpuri de iluminat exterior 

Afiseaza: 1-48 din 151 produse

 Filtre
Lampa gradina, Creek
-46%
Philips

Lampa gradina, Creek

180,00 RON 98,00 RON
Corp de iluminat stradal Riga
-47%
Iluminează exteriorul casei tale cu Foglia! Vă putem lumina ușa din față, vă putem oferi un strat suplimentar de securitate, putem evidenția amenajarea peisajului sau arhitectura casei dvs. și multe altele. Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună soluție de iluminat exterior pentru casa dvs. Veți avea șansa să aflați mai multe despre iluminatul exterior în funcție de locație, să aflați despre câteva caracteristici excelente de iluminat exterior, precum și să primiți răspunsuri la întrebările frecvente despre lumina exterioară. Înainte de a începe, consultați Ghidul nostru complet de iluminat exterior pentru mai multe informații!

Lumini de intrare:

Aveți nevoie de corpuri de iluminat pentru exterior care să vă lumineze ușa din față sau veranda din față? Lămpile de perete pentru exterior, suporturile pentru exterior și lămpile suspendate pentru exterior sunt cele mai bune opțiuni. Corpurile de iluminat montate pe perete se împerechează bine pe fiecare parte a ușii sau singure pentru a ilumina numărul casei. Lămpile suspendate de exterior funcționează mult deasupra ușilor din față. Multe au lanțuri sau tije reglabile, astfel încât să puteți adapta înălțimea dispozitivului pentru a se potrivi spațiului dvs. Lămpile de verandă montate încastrate sunt ideale pentru locuri mai strânse - cum ar fi intrările în tavanul scăzut sau verandele din față unde o lumină suspendată poate intra în calea ușii din față. Toate aceste corpuri de iluminat în aer liber vin în toate stilurile, dimensiunile și finisajele, astfel încât să îl puteți găsi pe cel care se potrivește cel mai bine acasă!
 

Lumini de garaj:

În funcție de nevoile dvs., lămpile de perete și de siguranță sunt ambele moduri excelente de a aprinde un garaj. Lămpile de perete sunt o opțiune mai elegantă, care va oferi iluminare ambientală, în timp ce lămpile de securitate vor adăuga un strat suplimentar de siguranță casei dvs. și vor oferi iluminare strălucitoare. Multe lumini de securitate includ, de asemenea, amurg până în zori sau funcții ale senzorului de mișcare și se aprind și se opresc numai atunci când este necesar, fără a fi nevoie să vă amintiți să rotiți un comutator.
 

Lumini cale de acces:

Luminile pentru căile de acees, luminile pentru trepte și luminile pentru stâlpi sunt toate opțiuni excelente pentru a aprinde pasarelele din jurul casei. Luminile de acces se găsesc în mod obișnuit în seturi, se pun în pământ și sunt relativ joase până la sol. Luminile pentru trepte sunt montate de-a lungul scărilor sau treptelor pentru a vă împiedica pe dvs. și pe oaspeții dvs. să vă împiedicați noaptea. Luminile pentru caile de acces vă poate ajuta să atrageți atenția pe o pasarelă, astfel încât oaspeții dvs. să știe unde să meargă.
 

Lumini pentru verandă sau terasă:

Dacă aveți o verandă sau o terasa frumosa în aer liber și doriți să distrați oaspeții, să savurați o cină în aer liber sau doar să vă relaxați după o zi lungă, veți dori iluminat exterior care să ofere lumină și să se potrivească cu stilul spațiului dvs. Iată câteva corpuri de iluminat pentru exterior care se potrivesc perfect pentru aceste zone:


Ventilatoarele de tavan cu lumini îndeplinesc două funcții, deoarece pot lumina un spațiu și pot contribui la extinderea sezonului de viață în aer liber în climă mai caldă, creând adiere ușoare și răcind spațiul înconjurător.
Luminile cu șiruri, împreună cu lămpile de golf sau de cablu sunt, de asemenea, ușor de instalat și nu necesită cabluri. Ele pot varia în luminozitate, deci este important să rețineți câtă lumină aveți nevoie în spațiul dvs. atunci când cumpărați acest tip de lumină exterioară.
Lanternele sunt un accent decorativ care poate oferi, de asemenea, o lumină ambientală. Acestea sunt o modalitate rapidă de a adăuga stil spațiului dvs., dar nu sunt o opțiune excelentă dacă aveți nevoie de ceva pentru a produce multă lumină într-un spațiu.
Lămpile suspendate pot oferi stil și lumină zonei dvs. de luat masa în aer liber.
 

Lumina pentru locuinta exterior:

Luminile de peisaj vă permit să evidențiați punctele focale speciale ale casei dvs. Dacă aveți o fațadă de piatră de câmp, o bară sau o grădină cu elemente de apă, iluminarea peisajului este o necesitate! Spoturile pot fi folosite pentru a evidenția caracteristicile cheie ale peisajului sau ale arhitecturii casei dvs. Luminile fântânii sau ale iazului stau la pământ și necesită săpături pentru instalare. Luminile de la piscină sunt impermeabile și pot oferi un accent distractiv de lumină plutitoare.
 

Corpuri de iluminat cu energie solara:

Corpurile de iluminat de exterior alimentate cu energie solară sunt o opțiune excelentă, deoarece sunt ușor de instalat, deoarece nu necesită cabluri. Acestea funcționează cel mai bine pentru a lumina zonele care sunt în soare direct în timpul zilei. Deoarece sunt încărcate de soare, acestea trebuie să fie în lumina directă a soarelui - deci aceasta nu ar fi o opțiune bună pentru o punte acoperită, o zonă cu arbori puternici sau o parte a casei care primește lumină solară minimă.Corpuri de iluminat pentru exterior cu senzor de mișcare:

Luminile cu senzor de mișcare pentru exterior se vor aprinde automat atunci când este detectată mișcarea și apoi se vor stinge automat după o perioadă stabilită de timp după oprirea mișcării sau ieșirea din zona de detectare. Această caracteristică este deosebit de comună în iluminatul de securitate și este utilizată în jurul garajelor sau în colțurile locuințelor.


 

Corpuri de iluminat exterior cu LED integrat:

Corpurile de iluminat integrate LED sunt o opțiune excelentă pentru a reduce consumul de energie. Produsele integrate cu LED au becuri LED încorporate în corpul de iluminat exterior. Spre deosebire de utilizarea unui bec cu LED într-un corp obișnuit, majoritatea corpurilor cu LED-uri integrate au becuri înlocuibile. Deci, atunci când becul ajunge la sfârșitul duratei sale de viață, întregul dispozitiv va trebui înlocuit.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!