• Intra in cont
  • 0756500373
  • Favorite
  • 0 0,00

Motopompa benzina pentru apa curata ProGarden GHP50

1.220,00 RON
Motopompa 2 toli pentru apa curata ProGarden GHP50
La comanda

Durata de livrare: 5 zile

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 4510000050 Ai nevoie de ajutor? 0756500373
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Motopompa de inalta presiune ProGarden GHP50


Motopompa de inalta presiune ProGarden GHP50 este ideala pentru alimentarea cu apa din fantani, lacuri, rauri si transportul apei curate prin conducte pe distante lungi, umplerea rapida a rezervoarelor; irigarea culturilor pe ogoare, gradini, livezi, vii prin canale sau instalatii sub presiune cu aspersoare.
 

Destinaţia motopompei

Motopompa GHP 50 este utilizată la pomparea lichidelor curate sau puţin murdare. Este folosită atat pentru uz casnic, cat şi profesional, pe şantierele de construcţii, in agricultură pentru irigaţii şi pentru alimentarea cu apă potabilă.

 

Structura principală a motopompei

Pompa de inaltă presiune este compusă dintr-un motor pe benzină şi o pompă de inaltă presiune. Pompa este fixată pe un cadru cu ajutorul unui dispozitiv de atenuare a şocurilor. Pompa in sine este alcătuită din corpul pompei, capacul pompei, căile de scurgere, rotorul etc. Aspiraţia pompei este asigurată cu un ventil cu sens unic care nu permite lichidului să pătrundă in corpul pompei. El trebuie să garanteze suficient lichid in corpul pompei pentru următoarea pornire. Carcasa pompei, căile de ghidare şi rotorul cu pale sunt făcute din fontă puternic aliată, ghidajele pompei de inaltă presiune şi rotorul cu pale sunt făcute din aliaj de aluminiu turnat sub presiune.

 

Mod de folosire a motopompei

Cuplajul dintre conducta de admisie şi pompă trebuie să fie ferm, fix şi fără joc. Un filtru trebuie pus la admisia pompei pentru a o proteja de impurităţile care ar putea să fie absorbite şi să strice paletajul. Asiguraţi-vă că aveţi apă din abundenţă inainte de a rula pompa cu turaţie mare. Goliţi pompa de apă in momentul depozitării.

 

Folosire şi intreţinere motopompei

Odată cu creşterea altitudinii la care pompa este folosită, trebuie să reduceţi şi diametrul de aspiraţie. Este recomandat să folosiţi ţevi (furtunuri) de lungimi cat mai scurte şi cat mai drepte pentru a evita pierderile de presiune. De asemenea, furtunul trebuie să fie fixat pentru a nu distruge pompa din cauza vibraţiilor. Inainte de funcţionare trebuie să verificaţi legăturile dintre pompă şi furtun şi să acordaţi o atenţie specială aspiraţiei acesteia.
Conducta trebuie să fie scufundată in rau la mai mult de 0.3 m pentru evita absorbţia de aer insă nu la adancimi mai mari de 1.2 m, pentru a evita absorbţia pietrelor sau ierburilor. Cand folosiţi pompa pe timpul iernii goliţi apa din pompă pentru a nu ingheţa şi a evita ca aceasta să se spargă.
Cand schimbaţi garniturile pompei, asiguraţi-vă că aţi aplicat un adeziv in locul unde se face conexiunea dintre piesa de oţel şi carcasa pompei. Cand aţi fixat, nu loviţi cu putere pentru a preveni ruperea in bucăţi.MANUAL UTILIZARE POMPA

Inaltime: refulare maxima 58 m

Diametru: racord refulare 40 mm

Adancime: maxima aspiratie 5 m

Tip Motor: 4 timpi/1 cilindru/racire cu aer

Capacitate cilindrica: 208 cmc

Capacitate rezervor: 3.6 l

Combustibil: benzina

Greutate: 35 kg

Model motor: UP 170

Debit maxim: 25 mc/h

Nivel zgomot: 90 dB

Dimensiune: 517x415x452 mm

Diametru racordare: 2 inch

Timp amorsare: 50 s/4m

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!