• Intra in cont
  • 0756500373
  • Favorite
  • 0 0,00

Faianta 

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Faianta - este folosita doar pentru pereti,nu se poate folosi pentru pardosela.

Faianta este o placa ceramica ce se foloseste doar la placarea peretiolr din bucatarie sau din baie. Alegerea faiantei este o alegere destul de dificila deoarece trebuie sa tinem cont de culoarea faiantei, forma faiantei si calitatea ei.
 Exista mai multe tipuri de faianta dupa cum urmeaza:

Faianta pentru bucatarie si baie rectificata

Faianta rectificata este tipul de faianta care se foloseste in special in baie si in bucatarie iar marginile placii ceramice sunt drepte de 90 si da un aspect mai modern baii sau bucatariei dvs. cu acest tip de fainata. Foarte important ca la placare cu acest tip de faianta rectificata placare sa fie facuta pe rosturi. Rosturile sunt necesare pentru absorbirea socurilor la care este expusa fainta. Aceste rosturi trebuie sa fie de minim 1.5 mm.

Faianta decorativa pentru baie si bucatarie 

Acest tip de fainata decorativa se foloseste in special folosita la placarea peretilor din baie cu o placa decorativa cu diferit model pentru a creea o balanta de culori cromatice in baie. Se mai poate folosi si la bucatarie pentru placarea peretelui cu faianta decorativa deasupra blatului pentru a creea un desen sau un model deosebit in bucatarie. Acest tip de faianta decorativa se poate alege in functie de preferintele clientului. Exista faianta decorativa 3d sau faianta cu aspect de valuri aceste tipuri de fainata se folosesc in special in bai pentru a creea o imagine de valuri marine. Iar in bucatarie se folosesc placile decorative de diferite foorme, faianta hexagonala, fainta patrata sau faianta dreptunghiulara.

 
 
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!