Motopompe 

Afiseaza: 1-14 din 14 produse

 Filtre

Motopompa

Motopompa este o pompa cu motor, care este capabila sa pompeze un volum mare de apa cu un debit crescut este acționată de un motor cu o combustie interna, utilizată în mai multe domenii cum ar fi agricultura (irigatii și desecări), situatii de urgenta (incendii și inundatii). Adesea este folosita pentru udarea sau irigarea gradinii, pentru golirea sau umplerea unor bazine de mare volum, pentru evacuarea apei din piscine, lacuri etc.

Tipuri de motopompe pentru irigatii


Alcatuirea unei motopompe pe benzina

Pompa de apă este compusă dintr-un motor pe benzină şi o pompă de apă. Pompa este fixată pe un cadru cu ajutorul unui dispozitiv de atenuare a şocurilor. Pompa pe sine este alcătuită din corpul pompei, capacul pompei, căile de scurgere, rotorul etc. Aspiraţia pompei este asigurată cu un ventil cu sens unic care nu permite lichidului să pătrundă in corpul pompei. El trebuie să garanteze suficient lichid in corpul pompei pentru următoarea pornire. Carcasa pompei, căile de ghidare şi rotorul cu pale sunt făcute din fontă puternic aliată.


Foglia.ro va pune la dispozitie o gama larga de motopompe din care sa o alegeti pe cea care se potriveste nevoilor dumneavoastra. Oferim motopompe pe benzina sau motorina, cu pornire electrica sau la sfoara, capabile sa scoata ape curate sau murdare, cu debit si presiune mare.

 
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!