• Intra in cont
  • 0756500373
  • Favorite
  • 0 0,00

Redresoare si roboti de pornire 

Afiseaza: 1-48 din 53 produse

 Filtre
Redresor robot auto Proweld DFC-650A
-23%
Momentan indisponibil
detalii
Redresor robot auto Proweld DFC-450A
-27%
Momentan indisponibil
detalii
Redresor auto Telwin T-Charge 26 Boost
-18%
Momentan indisponibil
detalii
Redresor auto Telwin Pulse 30
-30%
Redresor auto Telwin Pulse 50
-23%
Redresor auto Intensiv PRO 6A
-31%
Intensiv

Redresor auto Intensiv PRO 6A

180,00 RON 125,00 RON
Momentan indisponibil
detalii

Redresoare auto profesional si Roboti de pornit masina 

 

ÎNCĂRCARE BATERIEI AUTO CU TRONICĂ PULSE


CONTROL ELECTRONIC AL PROCESULUI DE ÎNCĂRCARE:

PulseTronic, care este fabricat în Telwin, este răspunsul nostru pentru încărcarea / menținerea bateriilor de tracțiune utilizate în aplicațiile pentru automobile, indiferent dacă este vorba de motociclete, mașini, camioane, mașini grele etc.

Această tehnologie sofisticată, care poate fi folosită pentru încărcarea tuturor tipurilor de baterii 6/12 / 24V, și mai precis bateriile WET, GEL, AGM, MF, SPIRAL, START / STOP, este o referință pentru toate produsele profesionale Telwin.

Capacitatea sa de a diagnostica condițiile bateriei moment la moment, împreună cu intervenții specifice care vizează restabilirea unei funcționări optime, sunt cele două elemente esențiale pe care se bazează tehnologia Pulse Tronic.

Controlul constant al procesului de încărcare, pe de o parte, previne o posibilă supraîncărcare și supraîncălzire a bateriei, iar pe de altă parte readuce bateria la condiții optime; rezultatul este o baterie perfect încărcată, cu o durată de viață mai lungă.

Atunci când bateriile nu sunt utilizate pentru perioade lungi, acestea tind să se descarce în mod natural, astfel încât întreținerea de încărcare este la fel de importantă ca procesul de încărcare.

Tehnologia PulseTronic folosește monitorizarea inteligentă și formele de undă speciale (impulsuri) pentru a menține încărcarea optimă fără a genera supraîncălzire sau a face modificări care afectează structura chimică a bateriei, chiar și pe perioade prelungite (de exemplu, întreținerea vehiculului în perioadele de nefolosire). acordă, de asemenea, o atenție deosebită siguranței prin crearea și definirea condițiilor corecte pentru a proteja complet electronica de bord a vehiculului, în timp ce încărcați / întrețineți bateria și fără a fi deconectat de la vehicul.

Avantajele multiple ale acestei tehnologii sunt evidente chiar și atunci când încărcați mai multe baterii în serie sau în paralel.

Din punct de vedere practic, întreținerea bateriei, și anume încărcarea și întreținerea optimă a încărcării, are loc în 8 faze separate, specifice fiecărui tip constructiv de baterii, fiecare fază fiind caracterizată printr-o funcționalitate specială și o formă de undă.
 

ÎNTREȚINEREA BATERIEI AUTO


CUM SĂ ÎNTREȚIȚI viața unei baterii și să restabiliți funcționalitatea sa
Este esențial să cunoaștem acele situații care pot împiedica performanțele bateriei: una dintre acestea este sulfarea, care poate degenera performanța bateriei până când nu mai poate fi utilizată.

Sulfarea bateriei este cauzată de numeroase fapte diferite, dar bateria rămasă pentru perioade îndelungate fără a fi utilizată și, prin urmare, supusă descărcării de sine, este probabil cea mai frecventă.

În plus, numărul în creștere continuă a dispozitivelor din vehiculele de astăzi, care necesită constant energie chiar și atunci când motorul este oprit, de exemplu sisteme de alarmă, poate determina bateria să se descarce progresiv și să creeze condiții de sulfare.

Conceptul de desulfare urmează ca o consecință a acestuia, adică un proces care permite restaurarea funcționalității bateriei prin creșterea duratei de viață și eliminarea necesității înlocuirii ei în prealabil.
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!