'
Astăzi, 30 noiembrie si maine 1 decembrie sunt zile libere - nu se vor prelucra comenzi si nu vom putea raspunde la telefon. Ne vom întoarce pe 4 decembrie.

Baterii baie

Afiseaza: 1-24 din 144 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: Kludi ×

Baterii de baie 

Sunt un element indispensabil al echipamentelor de baie, dar acest lucru nu înseamnă că sunt doar practice. * Robinetul de lavoar * ar trebui să decoreze spațiul și să se potrivească cu restul decorului. Uneori se bazează pe construirea de combinații armonioase, alteori pentru contrast. De aceea oferta noastră include robinete practice * pentru chiuvetă * în diferite stiluri și culori. Datorită selecției largi, fiecare designer va găsi un produs în sortiment care corespunde viziunii sale de amenajare.

Fiecare baterie de lavoar prezentată în magazinul nostru îndeplinește standarde stricte de calitate. Modelele individuale diferă în ceea ce privește forma, înălțimea, raza de gura și modul de finisare.

Robinete pentru lavoar argintiu, negru, auriu si antichizat.


Când răsfoiți oferta noastră, acordați atenție varietății de baterii de lavoar. Divizia de bază a produselor include cele montate pe blat și destinate instalării încastrate. Toate robinetele de lavoar sunt disponibile în trei culori:

- argintiu - cromul este elegant și atemporal, este ușor de păstrat curat, în plus, nu este susceptibil la procesele de coroziune,

- negru - mat * robinet pentru chiuvetă * arată elegant. O carcasă solidă acoperă structura din alamă, ceea ce face produsul durabil și ușor de curățat,

- auriu - acest remarcabil robinet de lavoar este format dintr-un corp din alamă acoperit cu un strat gros de acoperire aurie. Efectul este captivant.

Baterii de chiuvetă în oferta noastră *


În oferta noastră veți găsi * baterii de lavoar * în mai multe versiuni din care să alegeți. Acestea sunt, mai presus de toate, robinete de blat care se prezintă în toată splendoarea lor pe chiuvetă, precum și robinete de perete montate sub tencuială. Datorită utilizării capetelor ceramice sau a aeratoarelor aeriene, fiecare * baterie de lavoar * impresionează prin durabilitate și soliditate.

Vă invităm să vă familiarizați cu gama noastră de baterii. Datorită lor, bazinul va avea un aspect modern și va fi ușor de utilizat. * Robinet de lavoar * înalt *, scăzut, montat pe perete - aici veți găsi ceea ce căutați!

Suport clienti De Luni pana Vineri intre orele 09:00 - 17:00 (exceptand sarbatorile legale)

0756500373 0763669780 comenzi@foglia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!