• Intra in cont
  • 0756500373
  • Favorite
  • 0 0,00

Baterii bucatarie 

Afiseaza: 1-48 din 117 produse

 Filtre
Baterie chiuveta bucatarie Alveus Choice
-7%
Robinetele de bucătărie: o alta piesa de bucătărie importanta este robinetul. Dacă faceți un întreg proiect de renovare a bucătăriei, alegeți mai întâi chiuveta, apoi robinetul. Ca urmare, veți ști numărul de găuri cu care ar trebui să vină sistemul dvs. de robinet, deoarece chiuveta va avea un anumit număr de găuri pentru robinet. Robinetele de bucătărie vin într-o varietate de stiluri, cum ar fi baterie de bucatarie clasica, cu pipa flexibila sau cu dus extractabil. De asemenea,afem baterii fabricate de mulți producători, cum ar fi Ferro, Deante, Foglia și Alveus.Functionalitatea bateriei pentru chiuveta de bucatarie.

Bateria pentru chiuveta de bucatarie trebuie sa fie practaica si utila intr-o bucatarie. Trebuie sa tinem cont ca spalatul intr-o chiuveta poate fi un proces destul de anevoios daca nu avem bateria de bucatarie potrivita.
De aceea trebuie sa fim foarte atenti in momentul in care achizitionam o astfel de baterie de bucatarie.
In primul rand trebuie sa fie o baterie inalta si sa aibe pipa flexibila pentru a putea introduce vasele mari de bucatarie cu usurinta in cuva chiuvetei. In cazul in care bateria nu este prevazuta cu aceste doua elemente ne putem orienta la bateriile de bucatarie cu dus extractabil.

Culoarea bateriei chiuvetei de bucatarie cum o alegem?

Pentru a alege culoarea unei baterii de bucatarie, trebuie sa tinem cont ce culori avem in bucataria noastra. Putem alege ca bateria de chiuveta pentru bucatarie sa fie o pata de culoare, de exemplu o baterie neagra sau o baterie de culoare aurie. In cazul in care nu avem cu ce culoare sa asortam din bucatarie putem sa folosim aceeasi culoare cu chiuveta de bucatarie.

Baterii de bucatarie cu 3 cai pentru filtrarea apei potabile:

Bateriile de ciuveta pentru bucatarie brand-ul Foglia sunt singurele baterii cu 3 cai de acces pentru alimentarea cu apa si atasarea unui filtru de apa potabila pentru bateria de bucatarie. Aceste tipuri de baterii de bucatarie filtreaza apa printr-un aerator separat fata de cel cu alimentarea cu apa menajera. 


 

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!