'

Baterii bucatarie cu pipa flexibila 

Afiseaza: 1-13 din 13 produse

 Filtre

Baterii de bucătărie cu pipa flexibila


Baterii de bucătărie cu pipa flexibila de la branduri de top, precum Deante, Alveus, Ferro.
Bateriile cu pip flexibil sunt modele durabile, spectaculoase, confortabile și practice. Pentru o gamă largă de baterii de bucătărie, puteți alege din chiuvete de granit sau alt material perfect armonizat.

Foglia.ro oferă baterii de bucătărie cu pipa flexibila într-o diversitate de culori clasice precum alb sau negru și în culori mai îndrăznețe precum portocaliu, verde, roșu si auriu. Datorită acestui fapt, bateria cu o pipă flexibil poate fi asociat cu o bucătărie tradițională, clasică, modernă, retro sau americană.

Varietatea de asociere a robinetelor de bucătărie cu pipe colorate și flexibile oferă nenumărate opțiuni pentru mobilarea bucătăriei dumneavoastră. Datorită canalului flexibil, aceste baterii de bucătărie pot fi utilizate cu încredere atât în ​​bucătăriile mici, cât și în cele mari.

Bateriile de bucatarie de pe Foglia.ro cu pipe flexibile sunt, de asemenea, ustensile de bucătărie durabile și fabricate cu precizie. Aceasta este întărită la corpul bateriei cu cupru și la capul robinetului cu ceramică. Ele sunt rezistente la murdărie, la temperaturi ridicate și la produse chimice de curățare și îngrijire, precum și la șocuri și rugină. Cealaltă caracteristică a bateriilor de bucatarie este că sunt foarte ușor de păstrat curate și o operație simplă de îngrijire garantează că robinetul va arăta perfect pentru o perioadă foarte lungă de timp. Calitatea excelentă a robinetului este atestată de certificări precum și de o garanție de 2 ani.

Robinetul de bucătărie cu pipa flexibilă garantează, de asemenea, o muncă confortabilă.Acest lucru este posibil deoarece robinetul nu are o țeavă tradițională, ci un canal flexibil cu un cap de duș larg.

Suport clienti De Luni pana Vineri intre orele 09:00 - 17:00 (exceptand sarbatorile legale)

0756500373 contact@foglia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!