'
Luna decembrie a venit cu zeci de produse cadou si un voucher in valoare de 5.000 ron ­čÄü­čÄä

Chiuvete baie

Afiseaza: 1-24 din 440 produse

 Filtre

Cum alegem corect lavoarul?


Completarea unei noi vanit─â╚Ťi de baie presupune mult mai mult decât simpla cump─ârare de dulapuri noi. De asemenea, trebuie s─â decide╚Ťi asupra corpurilor de baie potrivite, cum ar fi bateriile, feroneria ╚Öi chiuvetele. Alegerea lavoarului de baie potrivit nu trebuie s─â fie o provocare, deoarece exist─â o mul╚Ťime de ajutor pentru a v─â ajuta pe drum. Exist─â multe stiluri, forme, dimensiuni ╚Öi culori diferite pentru lavoarele de baie, ceea ce înseamn─â c─â exist─â unul pentru toat─â lumea.

Fiind un obiect sanitar indispensabil, alegerea lavoarului poate fi de cele mai multe ori dificila. Criteriile de alegere a unui lavoar depind de o varietate de factori si de preferintele pe care le aveti, precum:

 
 • Pozitionare: puteti opta fie pentru lavoare clasice, ce se monteaza cu piedestal, pe perete, fie pentru lavoare cu montaj pe blat sau pe mobilierul pentru baie;
 • Forma: lavoare baie cu forme rotunjite, pentru amenajari in stil clasic sau cu forme dreptunghiulare pentru amenajari in stil modern, ce va ofera un plus de spatiu pentru depozitarea obiectelor de igiena personala ce le utilizati frecvent;
 • Tip montaj: montajul reprezinta o caracteristica esentiala in alegerea lavoarului potrivit. In functie de tipul de mobilier ales, acesta se poate monta pe blatul mobilierului de baie, suspendat, pe perete sau incastrat, cele din urma modalitati recomandate penru baile cu dimensiuni reduse
 

Desi de cele mai multe ori lavoarele de baie sunt de culoare alba dar cele moderne sunt colorate, completand cromatic spatiul, puteti opta pentru materiale ce ofera o paleta de culori variata. Realizate din materiale precum marmura sau travertinul, lavoarele pentru baie pot oferi o nota de personalitate baii in care sunt pozitionate, ajutand la crearea unei atmosfere primitoare si oferind placere in utilizarea zilnica.

Înainte de a achizi╚Ťiona un lavoar de baie nou, asigura╚Ťi-v─â c─â se va potrivi în baia dvs. al─âturi de celelalte corpuri de baie, cu ajutorul ghidului nostru de planificare a spa╚Ťiului pentru baie. Dac─â trebuie mai întâi s─â v─â familiariza╚Ťi cu dimensiunile b─âii, avem ╚Öi un ghid despre asta. Dac─â a╚Ťi achizi╚Ťionat recent o chiuvet─â pentru baie sau un mobilier de baie, asigura╚Ťi-v─â c─â m─âsura╚Ťi spa╚Ťiul disponibil pentru o chiuvet─â cu montare in blat sau pe blat.
 

Lavoare de baie pe blat


Lavoarele de baie pe blat reprezint─â o op╚Ťiune elegant─â ╚Öi versatil─â pentru orice baie. Montate direct pe un blat de baie sau pe un mobilier special conceput, aceste lavoare ofer─â o gam─â variat─â de forme, dimensiuni ╚Öi materiale, potrivindu-se oric─ârui stil de design interior.

Descoper─â o gam─â larg─â de lavoare pe blat pentru a-╚Ťi personaliza baia ╚Öi a ad─âuga o not─â de rafinament spa╚Ťiului t─âu. Avantajele acestui tip de lavoar este c─â po╚Ťi alege între diverse op╚Ťiuni de robinete pentru lavoarele de baie pe blat, inclusiv robinete montate pe blat sau pe perete, în func╚Ťie de preferin╚Ťele tale de design.

Multe modele de lavoare de baie pe blat vin cu spa╚Ťiu de depozitare sub ele, sub form─â de dulapuri sau sertare. Acest lucru poate fi extrem de util pentru a p─âstra obiectele de toalet─â ╚Öi alte articole personale organizate ╚Öi la îndemân─â. Lavoarele de baie pe blat vin într-o varietate mare de forme, dimensiuni ╚Öi stiluri, astfel încât po╚Ťi alege un model care se potrive╚Öte perfect cu estetica ╚Öi spa╚Ťiul b─âii tale. Po╚Ťi opta pentru lavoare rotunde, p─âtrate, ovale sau rectangulare, în func╚Ťie de preferin╚Ťele tale.
 

Lavoare pe mobilier


Lavoarele pe mobilier sunt solu╚Ťia perfect─â pentru a maximiza spa╚Ťiul ╚Öi a p─âstra un aspect ordonat în baia ta. Acestea se monteaz─â pe un dulap special conceput pentru ele, oferind astfel spa╚Ťiu de depozitare suplimentar pentru obiectele de toalet─â ╚Öi alte articole esen╚Ťiale. Cu o gam─â variat─â de op╚Ťiuni de finisaje ╚Öi designuri, lavoarele pe mobilier pot fi personalizate pentru a se potrivi perfect cu estetica ta ╚Öi cu nevoile tale de organizare.
 

Lavoare suspendate


Lavoarele suspendate adaug─â un element contemporan ╚Öi modern b─âii tale. Acestea se fixeaz─â pe perete, f─âr─â a atinge podeaua, creând astfel o senza╚Ťie de spa╚Ťiu deschis ╚Öi u╚Öurând cur─â╚Ťarea podelei. Cu linii curate ╚Öi o estetic─â minimalist─â, lavoarele suspendate reprezint─â o alegere ideal─â pentru b─âile moderne. Lavoarele montate pe perete expun conductele, deci este important s─â v─â asigura╚Ťi c─â a╚Ťi luat in calcul acest lucru. Lavoarele tip piedestal au un aspect clasic ╚Öi elegant, care poate îmbun─ât─â╚Ťi semnificativ estetica b─âii tale.

Lavoarele tip piedestal sunt o op╚Ťiune excelent─â pentru baia de acas─â ╚Öi pot aduce o not─â de elegan╚Ť─â ╚Öi rafinament b─âii tale. Acest aspect vintage poate fi, de asemenea, adaptat pentru designul contemporan. Datorit─â designului lor, lavoarele tip piedestal nu ocup─â mult spa╚Ťiu în baie ╚Öi creeaz─â o senza╚Ťie de spa╚Ťiu deschis. Aceasta poate fi util─â în b─âile mici sau în cele în care dore╚Öti s─â p─âstrezi un aspect aerisit.
 

Lavoare freestanding


Lavoarele freestanding sunt adev─ârate opere de art─â în baie. Acestea sunt independente, plasate în mijlocul camerei sau în oricare alt loc pe care îl preferi. Disponibile într-o gam─â variat─â de materiale ╚Öi forme, lavoarele freestanding adaug─â un element de rafinament ╚Öi lux b─âii tale, creând astfel un spa╚Ťiu impresionant ╚Öi captivant. Exista diferite forme cum ar fi, patrate, ovale sau rotunde. Acestea sunt lavoare independente, care nu sunt ata╚Öate de perete sau de mobilierul b─âii ╚Öi sunt adesea considerate piese de mobilier decorative în sine.
 

Lavoare încastrate


Lavoarele încastrate sunt ideale pentru b─âile cu un design mai clasic sau tradi╚Ťional. Acestea se integreaz─â într-un blat sau mobilier de baie, creând o estetic─â coeziv─â ╚Öi func╚Ťionalitate în spa╚Ťiul t─âu de baie. Cu o gam─â variat─â de finisaje ╚Öi modele, lavoarele încastrate adaug─â o not─â de elegan╚Ť─â ╚Öi ordine b─âii tale. Alege varianta de lavoar care se potrive╚Öte cel mai bine nevoilor tale ╚Öi designului b─âii tale pentru a crea un spa╚Ťiu func╚Ťional ╚Öi estetic impresionant.

 

Comanda online chiuvete si lavoare baie pe blat


Lavoare de baie de diferite dimensiuni, culori si diferite modele disponibile pe stoc imediat. Pe Foglia.ro g─âsi╚Ťi cele mai moderne lavoare si chiuvete baie disponibile de la producatori de top precum: Dalet, Foglia, Cersanit, Roca, Ideal Standard, Villeroy & Boch, Hatria, Fluminia, etc.

 

Întreb─âri frecvente despre alegerea corect─â a lavoarului de baie

 
 1. Care sunt factorii de luat în considerare atunci când alegem un lavoar de baie?
 • Pozi╚Ťionare: Trebuie s─â decide╚Ťi dac─â dori╚Ťi un lavoar clasic montat cu piedestal, pe perete sau unul cu montaj pe blat sau mobilier pentru baie.
 • Forma: Lavoarele pot avea forme rotunjite pentru un aspect clasic sau forme dreptunghiulare pentru un stil modern. Forma poate influen╚Ťa ╚Öi spa╚Ťiul disponibil pentru depozitarea obiectelor de igien─â personal─â.
 • Tip montaj: Acesta este un aspect esen╚Ťial. Lavoarele pot fi montate pe blat, suspendate, pe perete sau încastrate, iar alegerea depinde de designul general al b─âii ╚Öi de preferin╚Ťele personale.
 • Culoare ╚Öi materiale: Lavoarele moderne pot fi colorate ╚Öi realizate din diverse materiale, cum ar fi marmura sau travertinul, oferind astfel op╚Ťiuni pentru personalizarea spa╚Ťiului b─âii.
 
 1. Cum pot s─â m─â asigur c─â lavoarul ales se potrive╚Öte spa╚Ťiului meu de baie?
 • Planificare a spa╚Ťiului: Utiliza╚Ťi un ghid de planificare a spa╚Ťiului pentru baie pentru a v─â asigura c─â lavoarul se încadreaz─â armonios în baie al─âturi de celelalte corpuri de baie.
 • M─âsur─âtori precise: Dac─â a╚Ťi achizi╚Ťionat deja mobilier de baie sau o chiuvet─â, asigura╚Ťi-v─â c─â m─âsura╚Ťi spa╚Ťiul disponibil pentru a v─â asigura c─â lavoarul cu montaj pe blat sau pe mobilierul de baie se potrive╚Öte.
 
 1. Care sunt op╚Ťiunile de lavoare disponibile ╚Öi pentru ce stil de baie se potrivesc cel mai bine?
  • Exist─â mai multe tipuri de lavoare de baie disponibile, cum ar fi:
Acestea se potrivesc diferitelor stiluri de baie.

 
 1. Ce op╚Ťiuni exist─â pentru lavoarele colorate de baie ╚Öi cum s─â le alegem potrivit stilului nostru?
  • Paleta de culori: Lavoarele colorate sunt disponibile într-o gam─â variat─â de culori, de la nuan╚Ťe pastelate la culori mai îndr─âzne╚Ťe. Alege╚Ťi o culoare care se potrive╚Öte cu paleta general─â de culori a b─âii sau care adaug─â un accent vibrant.
  • Stilul ╚Öi amenajarea: Lavoarele colorate pot fi alese pentru a se potrivi cu un anumit stil de design interior. De exemplu, nuan╚Ťe pastelate pot completa un aspect de baie în stil vintage, în timp ce culorile mai închise pot ad─âuga o not─â de modernitate.
  • Compatibilitate: Asigura╚Ťi-v─â c─â lavoarul colorat se potrive╚Öte cu celelalte elemente de baie, cum ar fi gresia, mobilierul sau accesoriile.
 
 1. Ce materiale sunt disponibile pentru lavoarele colorate?
 • Lavoarele colorate pot fi realizate din diverse materiale, cum ar fi ceramic─â, sticl─â, por╚Ťelan ╚Öi chiar compozite. Ceramica este o op╚Ťiune popular─â datorit─â durabilit─â╚Ťii ╚Öi versatilit─â╚Ťii sale, permi╚Ťând aplicarea culorilor în mod eficient.
 
 1. Cum s─â potrivi╚Ťi un lavoar colorat cu restul elementelor din baie?
  • Coeren╚Ťa culorilor: Alege╚Ťi nuan╚Ťe care se îmbin─â bine cu paleta general─â de culori a b─âii. Pute╚Ťi opta pentru lavoare care au nuan╚Ťe complementare sau contrastante în func╚Ťie de stilul dorit.
  • Accesorii asortate: Folosi╚Ťi accesorii ╚Öi obiecte decorative în aceea╚Öi culoare pentru a crea un aspect uniform în baie.
  • Lumina: Asigura╚Ťi-v─â c─â iluminatul din baie scoate în eviden╚Ť─â culoarea lavoarului ╚Öi creeaz─â un efect vizual pl─âcut.
 
 1. Care sunt avantajele lavoarelor colorate în decorarea b─âii?
  • Lavoarele colorate aduc personalitate ╚Öi originalitate în decorarea b─âii, oferind versatilitate stilistic─â ╚Öi un accent vizual în spa╚Ťiu.

Suport clienti De Luni pana Vineri intre orele 09:00 - 17:00 (exceptand sarbatorile legale)

0756500373 0763669780 comenzi@foglia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!