• Intra in cont
  • 1 0756500373
  • 2 0759143638
  • Favorite
  • 0 0,00

Baterii lavoare 

Afiseaza: 1-48 din 216 produse

 Filtre
Baterii lavoare - Baterie lavoar crom, Genius Foglia
-128 RON
Baterii lavoare - Baterie lavoar crom, Atrio Foglia
-75 RON
Baterii lavoare - Baterie chiuveta crom, Line Foglia
-138 RON
Baterii lavoare - Baterie lavoar crom, Infinity Foglia
-153 RON
Baterii lavoare - Baterie lavoar Kludi, Ameo inalta crom
-130 RON
Kludi

Baterie lavoar Kludi, Ameo inalta crom

1.339,00RON de la 1.177,00 RON
Baterii lavoare - Baterie lavoar incastrata crom Kludi, Amba
-136 RON

Baterie chiuveta sau baterie lavoar baie acelasi lucru si aceeasi calitate

Alegerea bateriei de baie poate fi o decizie destul de complicata deoarece trebuie sa tii cont de chiuveta de baie, cum este montata, ce tip de chiuveta ai in baie si multe alte aspecte. Fiecare element pentru baia ta este o decizie importanta pentru relaxarea dupa o zi aglomerata. Alegerea unei baterii de lavoar este o decizie importanta deoarece este cel mai des obiect folosit din baia ta si are o importanta majora in relaxarea dupa o zi dificila.
 

Tipuri de baterii chiuveta baie

Bateriile de baie sunt de cateva tipuri: bateria de lavoar care se monteaza direct pe lavoarul de baie, aceasta trebuie sa fie de o inaltime mica pentru a fi practica in momentul in care este folosita dar si sa arate bine din punct de vedere estetic.
Bateria de baie care este montata direct pe blatul mobilierului, aceasta trebuie sa fie destul de inalta pentru a fi usor de folosit si se foloseste in special pentru lavoarele ce se monteaza pe blat.
Bateria de baie incastrata se monteaza direct in perete si se vede doar pipa impreuna cu manerul bateriei care poate fi mono sau dubla comanda.
Bateria freestanding, acest tip de baterie se monteaza pe pardoseala direct langa lavoar.

Functionalitatea bateriilor de chiuveta pentru baie

Toate bateriile sunt mono sau dubla comanda in functie de fiecare stil. Cele cu mono comanda au o singura maneta cu care se poate seta temperatura sau debitul apei, iar cele cu dubla comanda are doi robineti unul pentru apa calda iar celalalt pentru apa rece.

Cu cat calitatea bateriilor de baie este mai mare, cu atat ele vor rezista mai mult, insa este foarte important si montajul acestora care necesita o atentie sporita.

Comanda online baterii lavoar baie retro sau vintage si alege din zeci de modele disponibile pe stoc imediat se ce se potrivesc pentru orice baie. Ai la dispozitie zeci de variante cu design deosebit, selectate din portofoliul unor producatori renumiti de obiecte sanitare si amenajeaza baia exact cum ti-ai imaginat-o!

Toate modelele de baterii pentru lavoar, din site-ul Foglia sunt alese impreuna cu designeri de interior, arhitecti si constructori. Imbina rezistenta si design-ul pentru a amenaja o baie cu un ambient frumos si practic.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!