Chiuvete bucatarie 

Afiseaza: 1-48 din 247 produse

 Filtre
Chiuveta bucatarie inox crom Deante, Techno
-25%
Deante

Chiuveta bucatarie inox crom Deante, Techno

268,00RON de la 202,00 RON
(1) Review
Chiuveta bucatarie inox crom Deante, Doppio
-32%
Chiuveta bucatarie inox rotunda crom Deante, Twist
-20%

 

Ce tip de chiuveta de bucatarie alegem?

Ei bine aici avem ceva mai mult de povestit. Chiuveta de bucatarie sunt de doua tipuri: chiuveta bucatarie sub blat si chiuveta bucatarie incastrata. Pentru aceste doua tipuri avem avantaje si dezavantaje. Chiuveta sub blat este buna in momentul in care dorim sa stergem blatul de bucatariei ca mizeria sa o aruncam direct in chiuveta. Iar chiuveta de bucatarie incastrata este recomandata in momentul in care dorim o chiuveta cu scurgator.
 

 

Chiuvetele de bucătărie 


Chiuveta de bucătărie este unul dintre cele mai folosite articole din bucătărie. Îl folosiți pentru a pregăti micul dejun, prânzul și cina, apoi din nou pentru a face curățenie.

Fie că vă renovați întreaga bucătărie sau pur și simplu căutați să înlocuiți o chiuvetă de bucătărie veche, Foglia are la dispoziție un sortiment de chiuvete. Există multe de luat în considerare atunci când căutați o chiuvetă de bucătărie. La Foglia, dorim să vă oferim informații pentru a vă ajuta să luați deciziile de care aveți nevoie atunci când căutați chiuvete de bucătărie.

Unii factori comuni care trebuie luați în considerare sunt materialul pe care îl preferați, numărul de cuve sau bazine și tipul de instalare. De asemenea, ați putea fi în căutarea anumitor mărci de chiuvete de bucătărie, cum ar fi Alveus, Franke, Deante și Ferro.

Să aruncăm o privire asupra diferiților factori care se reduc la a vă ajuta să luați decizia de care aveți nevoie. Tipul de material este important de luat în considerare atunci când cumpărați o chiuvetă de bucătărie. Această decizie este mult mai mult o chestiune de preferință decât ceea ce aveți nevoie pentru a instala.

În plus față de materialul pentru achiziționarea unei chiuvete de bucătărie în funcție de tipul de instalare este un alt aspect. Aceasta nu este doar o decizie de stil, ci și una în care trebuie să vă asigurați că configurarea dvs. actuală acceptă tipul de instalare a chiuvetei pe care o achiziționați. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre diferitele tipuri de instalare a chiuvetei de bucătărie:


Chiuvetă sub blat


Montare sub blat: Chiuvetă  de bucatarie cu montarea sub blat, chiuveta este instalată sub tejghea. Aceasta înseamnă că chiuveta nu se scurge deasupra unei părți a tejghelei. Blatul este complet deasupra chiuvetei, astfel încât să puteți vedea doar chiuveta de bucatarie.
 

Chiuveta de bucătărie pe colț


Chiuveta de bucătărie pe colț: numele vorbește de la sine. Chiuvetele de bucătărie pe colț sunt destinate colțului unei bucătării în care două blaturi se întâlnesc pentru a forma un unghi drept. De multe ori, colțul bucătăriei poate rămâne nefolosit. Poate că unele fructe sunt plasate într-un castron și lăsate în colț sau o pâine este așezată acolo, dar dincolo de aceasta poate deveni spațiu subutilizat. O modalitate de a profita de aceasta este instalarea unei chiuvete de colț. Poate elibera mai mult spațiu pentru gătit sau preparat, precum și bucătăria să nu se simtă la fel de aglomerată atunci când sunt mai mulți oameni acolo.
 

Chiuvetă de bucătărie cu picurator


Ciuveta cu picurator: Unul dintre cele mai simple tipuri de instalații, chiuvetele de bucătărie sunt plasate în locul deschis al blatului. Marginile chiuvetei de bucătărie se sprijină pe blat. Acesta este unul dintre cele mai populare stiluri, probabil datorită instalării sale ușoare. Puteți vedea chiuvete de bucătărie în multe stiluri, cum ar fi oțel inoxidabil, fibră de sticlă sau dreptunghiulară.


Chiuvetă de bucătărie cu montare pe blat


Chiuveta de bucătărie cu montare pe blat: Chiuvetele de bucătărie cu montare pe blat cresc în popularitate și vă acoperim cu cea mai mare selecție aici, la Foglia. Ele tind să fie mai late decât o chiuvetă standard și o latura ce imbraca blatul de bucatarie care se extinde peste partea din față a chiuvetei. Adâncimea acestei chiuvete de stil ajută la evitarea stropirii la spălarea vaselor sau la umplerea vaselor. Avem chiuvete de bucătărie într-o gamă de stiluri, cum ar fi oțelul inoxidabil sau albul.

S-ar putea să căutați și o culoare specifică pentru o chiuvetă de bucătărie. Le-am acoperit și pe asta. Folosiți filtrele de sus pentru a găsi finisajul dorit. Mai jos sunt câteva dintre cele mai comune tipuri:

Chiuvetă albă de bucătărie


Chiuveta de bucătărie albă: albul este o culoare populară atât pentru designurile de bucătărie tradiționale, cât și cele moderne. Puteți împerechea chiuveta albă de bucătărie cu blaturi și dulapuri atât deschise, cât și întunecate. Dacă alegeți dulapuri și blaturi mai întunecate, chiuveta albă de bucătărie va acționa ca un ochi pentru oaspeți.
 

Chiuvetă de bucătărie neagră

Chiuvetă de bucătărie neagră: negrul prezintă un aspect modern în bucătăria ta. Puteți împerechea chiuveta de bucătărie neagră cu dulapuri deschise și blaturi întunecate care vor aduce un aspect modern bucătăriei dvs. Avem o varietate de chiuvete în culoarea neagră, așa că folosiți filtrul din stânga pentru a vizualiza produsele cu culoarea exactă pe care o căutați.

La Foglia, dorim să vă ajutăm nevoile de remodelare a bucătăriei oferindu-vă chiuveta de bucătărie dorită. Amintiți-vă, atunci când alegeți o chiuvetă de bucătărie, țineți cont de numărul de chiuvete pe care le-ați putea dori. Fii realist și despre dimensiunea bucătăriei tale. Luați în considerare și comportamentul dvs. ca bucătar. Dacă gătești mult, s-ar putea să îți dorești o chiuvetă mai mare, în timp ce dacă gătești rareori și ai vase în chiuvetă rar, atunci o chiuvetă mai mică ar putea fi mai bună. Adâncimea medie a bolului pentru o chiuvetă de bucătărie este de 19 cm inci, în timp ce 24 cm pot face curățarea vaselor o experiență mult mai bună.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!