'

Seturi vase WC cu bideu

Afiseaza: 1-13 din 13 produse

 Filtre

O baie complet funcțională cu seturile de vas wc și bideuCând vine vorba de amenajarea băii, sunt doua obiecte sanitare de care nu te poți lipsi. Vasul de wc si bideul sunt elemente esențiale intr-o baie modernă si practică, fiecare având un rol esențial. 
 

Vasul de wc - Elementul cheie în baie

 
 • Vasul de WC reprezintă unul dintre cele mai esențiale obiecte sanitare din baia modernă, oferind un confort și o igienă optimă în utilizare.
   
 • Disponibil într-o varietate de modele și stiluri, vasul de WC poate fi adaptat preferințelor și nevoilor estetice ale fiecărui utlizator
   
 • În funcție de preferințe, există variante de vase de WC suspendate sau de podea, fiecare având avantaje distincte în ceea ce privește aspectul și ușurința în curățare.
   
 • Materialele din care sunt fabricate vasele de WC, precum ceramică, porțelan sau material compozit, asigură rezistență și durabilitate în timp, contribuind la menținerea igienei și esteticii băii.
   

La Foglia te surprindem cu fiecare vas de wc, acestea având tehnologii avansate cum ar fi: 


-Rimless: Este termenul care descrie tehnologia de spălare a vaselor de toaletă fără ramă.

-Aquablade: Este o altă tehnologie similară "Rimless" folosită de producătorul Ideal Standard pentru a asigura o spălare igienică și eficientă a vaselor de toaletă.

-Aquaclean: Această gamă include capace de toaletă cu funcție de bideu electric, vase de toaletă cu funcție de bideu electric

-Direct flush: Este o tehnologie similară cu "Rimless" și se referă la modul în care vasele de toaletă sunt proiectate pentru a oferi o spălare igienică și eficientă.

-Triple vortex: Acest sistem de spălare implică intrarea apei din trei puncte diferite în vasul de toaletă, creând un efect de vârtej pentru o spălare mai eficientă și igienică.
 

Bideul - obiectul sanitar ce completează vasul de toaletă
 

 • Bideul este un obiect sanitar care aduce un plus de eleganță și igienă în baia ta, oferind o experiență de curățare intimă și reconfortantă.
   
 • Disponibil în diverse modele și stiluri, bideul poate fi suspendat sau montat pe podea, adaptându-se perfect designului băii tale.
   
 • Funcționalitatea sa simplă și eficientă permite spălarea delicată a zonei intime, asigurând o igienă perfectă în fiecare utilizare.
   
 • Materialele de calitate din care este fabricat, precum ceramică sau porțelan, conferă rezistență și durabilitate bideului în timp.
   
Utilizarea unui bideu suspendat sau stativ contribuie la reducerea consumului de hârtie igienică și oferă o curățare mai eficientă și mai delicată decât aceasta.
 

Avantajele achiziționării uni set de vas wc cu bideu 


Setul de vase WC cu bideu oferă o soluție completă pentru igiena personală, eliminând necesitatea achiziționării separate a unui bideu.

Integrarea bideului în set economisește spațiu în baie și oferă un aspect ordonat și estetic.

Instalarea acestui set este simplă și rapidă, fără a necesita echipament sau cunoștințe specializate.
​​​​​​​

Suport clienti De Luni pana Vineri intre orele 09:00 - 17:00 (exceptand sarbatorile legale)

0371232595 comenzi@foglia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!