'

Seturi chiuvete cu baterie lavoar

Afiseaza: 1-36 din 36 produse

 Filtre

Modernizează-ți baia cu seturile de lavoare cu baterie

 

Gestionează-ți timpul eficient și achiziționează inteligent!


Seturile de chiuvete de baie cu baterie sunt esențiale pentru o baie elegantă și funcțională, oferind atât chiuveta potrivită, cât și bateria adecvată pentru aceasta, într-o combinație perfectă între design și utilitate.
 

Iată avantajele achiziționării unui set cu lavoar și baterie 

 

Varietate și stil pentru o baie perfectă

 

 • Aceste seturi vin într-o gamă largă de modele și stiluri, de la moderne și luxuriante până la tradiționale și clasice. Alegerea potrivită permite personalizarea băii conform preferințelor estetice și funcționale.
   
 • Pachetele conțin și ventilele potrivite pentru a-ți elimina timpul pierdut în căutarea accesoriilor necesare.
   
 • Indiferent ca îți dorești un lavoar simplu dreptunghiular de culoare alba sau te simți încrezător și te interesează o formă ovală pe blat de culoare roz, Foglia îți depășește așteptările, oferindu-ți o mulțime de variante disponibile.
   

Materiale rezistente si durabile
 

 • Componentele seturilor sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi sticlă securizată sau ceramica, asigurând rezistență și durabilitate în timp. Bateriile sunt dotate cu tehnologii moderne pentru performanțe optime pe termen lung.
   

Obiecte sanitare compatibile, economice si funcționale.
 

 • Achiziționarea unui set complet de lavoar cu baterie elimină căutarea separată a fiecărei componente și asigură compatibilitate perfectă. Aceasta simplifică procesul de amenajare și economisește timp și efort
 • Seturile îmbunătățesc aspectul băii, aducând un aer de eleganță și rafinament, în timp ce asigură o funcționalitate optimă pentru utilizare zilnică și întreținere ușoară.
   

Lavoarele colorate aduc o notă distinctivă și personalitate în baie, oferind mai multă versatilitate în designul interior.


Iată ce îți poate oferi un lavoar colorat:
 
 1. Estetică plăcută: Lavoarele colorate adaugă o notă de prospețime și originalitate în baie, transformând spațiul într-unul mai vibrant și atrăgător.

 2. Personalizare și expresie: Datorită gamei variate de culori disponibile, poți alege un lavoar care să se potrivească perfect cu paleta de culori a băii tale sau să aducă un accent de culoare îndrăzneț în spațiu.

 3. Adaptabilitate stilistică: Lavoarele colorate se pot integra într-o varietate de stiluri de design interior, de la modern și eclectic până la clasic și boem, oferind flexibilitate în amenajarea băii.

 4. Maschează petele și zgârieturile: Uneori, lavoarele colorate pot fi mai puțin susceptibile la a arăta pete sau zgârieturi mici în comparație cu cele albe clasice.

 5. Creează un punct focal: Prin alegerea unui lavoar colorat, poți crea un punct focal în baie, atrăgând atenția și conferind un caracter distinctiv spațiului.

 6. Se potrivesc în amenajările tematice: În amenajările de baie cu tematică sau în proiectele de design mai îndrăznețe, lavoarele colorate pot fi elementele cheie care completează estetica generală a spațiului.
   

Baterii pentru orice tip de lavoar
 

Bateriile pentru lavoar sunt elemente esențiale în baie, oferind nu doar funcționalitate, ci și un aspect estetic plăcut. Iată o descriere succintă a acestora:

 1. Funcționalitate și control: Bateriile pentru lavoar sunt disponibile în variante cu acționare manuală sau cu senzori, oferind control asupra debitului și temperaturii apei.

 2. Diverse configurații: Există baterii monocomandă și baterii cu dubla comanda, fiecare având avantajele sale în ceea ce privește controlul și confortul utilizării.

 3. Design atractiv: Bateriile pentru lavoar vin într-o varietate de stiluri și finisaje, inclusiv crom, inox, aurit sau negru, pentru a se potrivi cu designul general al băii.

 4. Economie de apă: Multe modele moderne de baterii sunt echipate cu tehnologii de economisire a apei, reducând consumul și contribuind la protejarea mediului înconjurător.


Foglia a conceput seturile de lavoare cu baterii pentru orice preferință, punând la dispoziție o varietate de produse compatibile pentru baia ta. 

 

Suport clienti De Luni pana Vineri intre orele 09:00 - 17:00 (exceptand sarbatorile legale)

0371232595 comenzi@foglia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!