'

Brate si palarii dus

Afiseaza: 1-48 din 241 produse

 Filtre

Bratul de dus si palaria de dus - o componentă esențială
 

Cat de important este un brat de dus?
 

Un brat de dus reprezintă un element esențial al sistemului de duș, utilizat pentru a susține și conecta palaria sau capul de duș la conducta de apă. Aceste componente sunt disponibile într-o varietate de forme și dimensiuni, adaptându-se cu ușurință diferitelor stiluri de baie și preferințe estetice.

Ele pot fi rotunde, pătrate sau drepte și pot fi montate atât pe perete, cât și pe tavan, în funcție de configurația și designul dușului.
 

Fabricate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi cromul sau oțelul inoxidabil, aceste brate de dus sunt proiectate pentru a rezista la umiditate și coroziune în mediul umed al băii.

Produse de branduri de top, precum Hansgrohe sau Ideal Standard, ele oferă durabilitate și funcționalitate pe termen lung, fiind ideale pentru utilizarea zilnică în baie.
 

Palaria de dus - un element esential
 

  • Un cap de duș este un element esențial al instalației de duș, responsabil pentru dispersarea apei în timpul dușului. Aceste componente sunt disponibile într-o varietate de forme și dimensiuni, adaptându-se diverselor preferințe și necesități ale utilizatorilor. Pălăria de dus poate fi rotundă, pătrată sau rectangulară și poate oferi diferite tipuri de jeturi, de la ploaie fină la jeturi mai puternice și concentrate.
     
  • Fabricate din materiale durabile, cum ar fi plasticul rezistent sau oțelul inoxidabil, capetele de duș sunt concepute pentru a rezista la uzura și coroziunea provocate de mediul umed al băii. Produsele de calitate superioară, oferite de branduri de renume precum Hansgrohe sau Grohe, garantează funcționalitate și performanță pe termen lung.

Suport clienti De Luni pana Vineri intre orele 09:00 - 17:00 (exceptand sarbatorile legale)

0371232595 comenzi@foglia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!