'

Baterii bideu

Afiseaza: 1-48 din 143 produse

 Filtre

Bateria de bideu esentiala pentru baia ta


Bideul reprezinta un obiect nou si caracteristic bailor moderne, fiind un produs foarte practic si care contribuie la utilizarea folositoarea a spatiului disponibil din baie. O dat ales modelul vasului de bideu, urmeaza o alegere foarte importanta a unei baterii de bideu pentru confortul si igiena baii dumneavoastra. De asemenea, se incadreaza perfect in orice stil de amenajare interioara, de la clasic la modern, bateria de bideu reprezinta un element cheie in montarea ideala a unui sistem de bideu.
Va recomandam, in alegerea bateriei ca aceasta sa fie asemanatoare sau chiar din aceeasi gama cu celelalte baterii din baia ta, astfel incat sa creezi un mediu placut si special.


Montarea si functionare bateriei de bideu

 

Prin concordanta celor doua produse, se poate realiza un design exceptional incadrandu-se, astfel in orice stil de amenajare interioara, procesul de montare fiind unul extrem de usor si rapid. Bateriile de bideu prezinta un element prin care se diferentiaza de restul bateriilor de baie si anume, capatul mobil cu ajutorul caruia poate fi utilizat in functie de preferintele intregii familii. De asemenea, trebuie sa tinem cont si de Cine va folosi bideul? sau De cate ori va fi utilizat?, luand in calcul cele doua caracteristici importante si anume rezistenta mecanica si durabilitatea.

La fel ca si celelalte tipuri de baterii, cele de bideu sunt clasificate in:

  • Baterii monocomanda - se amesteca omogen apa calda si apa rece, prezinta un singur robinet si o bila, debitul de apa rece si calda reglandu-se simultan;

  • Baterii dubla comanda - prezinta doi robineti, iar la reglarea apei este necesara actionarea ambilor robineti.


Factori in alegerea potrivita a bateriei de bideu

 

Cand alegem o baterie de bideu o facem gandindu-ne la utilizarea pe o perioada indelungata fapt pentru care, pe langa detaliile ce tin de design mai trebuie sa tinem cont si de anumiti factori cum ar fi:

  • Materialul din care este fabricata bateria, otelul sau aluminiul fiind cele mai sigure materiale ceea ce rezulta ca sunt cele mai utilizate in acest domeniu;

  • Modelul bateriei deoarece exista modele clasice, modele cu forma rotunda sau patrata si modele incastrate in perete;

  • Dotarea cu un sistem de economisire a apei;

  • Inaltimea corespunzatoare determinata prin prisma compararii cu bideul ales;

  • Greutatea bateriei trebuie sa fie semnificativa fiind, un indice al calitatii.


Colectia de baterii bideu se gaseste disponibila pe site-ul Foglia.ro si prezinta tehnologii noi, inovatoare, de design si functionalitate, cu rezistenta si durabilitate dubla fata de telnologiile clasice. Principalul scop este satisfacerea nevoilor fiecarui client, promisiune indeplinita cu ajutorul acestor produse.

Suport clienti De Luni pana Vineri intre orele 09:00 - 17:00 (exceptand sarbatorile legale)

0756500373 0763669780 comenzi@foglia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!