'

Vase WC

Afiseaza: 1-48 din 574 produse

 Filtre
Un vas wc este mult mai mult decât un simplu obiect de utilitate în baia ta.
În era modernă a amenajărilor interioare, baia a devenit o destinație de design, iar alegerea vasului wc este o parte crucială a acestui proces. Oricare ar fi dimensiunea băii tale, indiferent dacă optezi pentru un design modern, tradițional sau minimalist, alegerea unui vas wc adecvat joacă un rol semnificativ în crearea unui ambient confortabil și prietenos.
 

Tipuri de vase wc toaletă


La Foglia.ro, vă oferim o gamă variată de vase de toaletă, fiecare selecționat cu atenție de designeri de interior, constructori și arhitecți. Considerăm că fiecare baie merită să fie practică și frumoasă în același timp.

Avem vase wc în diferite forme și stiluri pentru a se potrivi cu gusturile și necesitățile tale. Indiferent dacă preferi un vas wc suspendat, care economisește spațiu și oferă o estetică modernă, sau un vas wc cu rezervor clasic, ai numeroase opțiuni din care poți alege.


Vas WC suspendat sau pe pardoseală


Un aspect esențial în alegerea unui vas wc este tipul de montaj, deoarece acesta influențează nu doar aspectul, ci și funcționalitatea și spațiul disponibil în baie. Există două opțiuni principale de montaj pentru vasele wc:
 • vas wc suspendat
 • vas wc pe pardoseală
Fiecare dintre acestea are avantaje distincte, iar alegerea potrivită depinde de preferințele tale și de designul general al băii tale. Montajul unui vas wc toaletă suspendat oferă o estetică modernă și spațiu liber sub vas, în timp ce un vas wc pe pardoseală poate fi mai convenabil și ușor de instalat. Decizia finală se bazează pe nevoile tale specifice și pe aspectul pe care îl dorești să-l creezi în baia ta.
 

Vas wc suspendat


Vasul de wc suspendat a devenit din ce în ce mai popular în amenajările moderne de băi. Unul dintre cele mai mari avantaje ale vasului de wc suspendat este că este suspendat de perete, ceea ce înseamnă că nu atinge podeaua.

Acest lucru nu doar creează o senzație de spațiu și deschidere în baie, dar și facilitează curățarea și întreținerea sub vas. În plus, rezervorul este ascuns în perete, ceea ce înseamnă că nu există o parte vizibilă a acestuia în baie. Acest aspect contribuie semnificativ la estetica minimalistă și ordonată a băii tale.
Posibilitățile de amenajare sunt nenumărate, iar dimensiunile și formele disponibile permit adaptarea acestuia la orice dimensiune și stil de baie.
 

Vas wc pe pardoseală


Una dintre marile avantaje ale vasului de WC pe pardoseală este versatilitatea sa. Cu rezervoare disponibile în diferite dimensiuni și configurații, poți selecta cu ușurință opțiunea care se integrează perfect în spațiul tău de baie.

Indiferent dacă optezi pentru un design clasic sau modern, vasul de WC pe pardoseală se potrivește într-o varietate de amenajări interioare. Poți crea o baie cu un aspect convențional sau poți să-l integrezi într-un spațiu de baie cu un design contemporan, adaptându-l stilului și preferințelor tale.

Amenajează baia perfectă

O baie perfectă este o combinație de aspect plăcut și funcționalitate. La Foglia.ro, găsești vase toaletă wc selectate pentru a se potrivi perfect în decorul băii tale. Dimensiunile potrivite și formele estetice transformă baia într-un spațiu impecabil, placut ochiului și ușor de utilizat.

Comandă online vase wc suspendate, vase wc pe pardoseală și multe accesorii pentru baie, toate disponibile în diverse dimensiuni și forme pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

Alege calitatea și eleganța

Lucrăm alături de cei mai reputați producători pentru a vă oferi cele mai bune opțiuni. Fie că preferi un design clasic sau modern, aici găsești sute de modele din portofoliul celor mai cunoscuți producători de vase wc. Transformă baia în spațiul pe care ți l-ai imaginat întotdeauna. La Foglia.ro, avem grijă să vă oferim vase wc de înaltă calitate, durabile și elegante, pentru a face din baia ta un loc de destindere și rafinament.

Întrebări frecvente despre vasele wc toaletă

 1. Vasul wc suspendat poate fi montat pe orice sistem încastrat?
  • Da, toate modelele de vase suspendate sunt compatibile și pot fi montate pe orice sistem încastrat dedicat vaselor de toaletă.
 2. Vasul wc suspendat conține și capacul pentru vas?
  • Dacă denumirea produsului nu include mențiunea "set vas wc plus capac," atunci capacul trebuie achiziționat separat pentru vasul wc suspendat.
 3. Vasele pe pardoseală se pot monta pe rezervoare încastrate cu cadru?
  • Vasele pe pardoseală nu pot fi montate pe rezervoare încastrate cu cadru. Acestea sunt proiectate pentru a fi montate pe rezervoare simple, deoarece nu sunt suspendate, și nu necesită un cadru metalic. Racordurile de admisie/evacuare sunt diferite pentru vasele suspendate și cele pe pardoseală, astfel că trebuie să achiziționați un rezervor încastrat fără cadru metalic pentru vasele pe pardoseală.
 4. Ce înseamnă Rimless?
  • "Rimless" este termenul care descrie tehnologia de spălare a vaselor de toaletă fără ramă. Această inovație permite accesul ușor la întreaga suprafață a vasului de toaletă, facilitând curățarea completă și igienică.
 5. Ce înseamnă Direct Flush?
  • "Direct Flush" este o tehnologie similară cu "Rimless" și se referă la modul în care vasele de toaletă sunt proiectate pentru a oferi o spălare igienică și eficientă. Este o caracteristică specifică a producătorului Villeroy & Boch.
 6. Ce înseamnă Aquablade?
  • "Aquablade" este o altă tehnologie similară "Rimless" folosită de producătorul Ideal Standard pentru a asigura o spălare igienică și eficientă a vaselor de toaletă.
 7. Ce înseamnă Triple Vortex?
  • "Triple Vortex" este o tehnologie "Rimless" specifică producătorului Grohe. Acest sistem de spălare implică intrarea apei din trei puncte diferite în vasul de toaletă, creând un efect de vârtej pentru o spălare mai eficientă și igienică.
 8. Ce înseamnă Aquaclean?
  • "Aquaclean" este o gamă de produse Smart dezvoltată de Geberit. Această gamă include capace de toaletă cu funcție de bideu electric, vase de toaletă cu funcție de bideu electric și alte caracteristici pentru a oferi un confort total în baie.

Suport clienti De Luni pana Vineri intre orele 09:00 - 17:00 (exceptand sarbatorile legale)

0371232595 comenzi@foglia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!