'

Obiecte sanitare persoane cu dizabilitati

Afiseaza: 1-48 din 67 produse

 Filtre

Gama variată de produse special concepute pentru persoane cu dizabilități
 

Obiectele sanitare pentru persoanele cu dizabilitati reprezinta o necesitate cruciala pentru a asigura confortul si autonomia acestora in spatiul baii. Aceasta categorie cuprinde o gama variata de produse special concepute pentru a satisface nevoile specifice ale persoanelor cu dizabilitati, inclusiv vase de toaleta, baterii de baie, lavoare si accesorii adaptate.
 

Avantajele și dezavantajele obiectelor sanitare pentru persoane cu dizabilități
 

Avantaje:
 

 • Accesibilitate: Produsele sunt concepute pentru a fi accesibile si usor de folosit pentru persoanele cu dizabilitati, facilitandu-le utilizarea independenta a baii.

 • Siguranta: Obiectele sanitare sunt proiectate pentru a oferi un mediu sigur, reducand riscul de accidente sau vatamari.
   
 • Confort: Designul ergonomic si functionalitatea sporita contribuie la confortul utilizatorilor.
   
 • Independenta: Folosirea acestor obiecte sanitare permite persoanelor cu dizabilitati sa isi mentina autonomia si independenta in activitatile zilnice de igiena personala.
   

Dezavantaje:
 

 • Costuri mai ridicate: Uneori, obiectele sanitare adaptate pot avea costuri mai ridicate decat cele conventionale.
   
 • Spatiu necesar: Unele produse pot necesita un spatiu mai mare pentru instalare sau pot fi mai dificil de integrat in anumite tipuri de bai.
   

Bara de suport ajutatoare si vasul de wc - Elemente esentiale
 

Bara de suport ajutatoare si vasele de wc pentru persoanele cu dizabilitati sunt elemente esentiale ce aduc un plus de confort si siguranta. Bara de suport ofera sustinere si ajutor la deplasarea in jurul toaletei, iar vasele de wc sunt adaptate pentru a facilita transferul si utilizarea persoanelor cu mobilitate redusa.

Investitia in aceste obiecte sanitare nu numai ca imbunatateste calitatea vietii persoanelor cu dizabilitati, dar le ofera si un sentiment de independenta si demnitate.

Suport clienti De Luni pana Vineri intre orele 09:00 - 17:00 (exceptand sarbatorile legale)

0371232595 comenzi@foglia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!