'

Obiecte sanitare

Afiseaza: 1-48 din 133 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: Gala ×

Obiecte sanitare pentru baie - Calitate și design premium pentru o baie perfectă
 

Obiectele sanitare reprezintă componentele fundamentale ale unei băi moderne și funcționale, având o importanță majoră pentru igiena personală și confortul utilizatorilor. La Foglia îți oferim ocazia sa-ți transformi baia într-un spațiu de lux cu obiecte sanitare de calitate ce includ lavoare, vase de toaletă, cazi de baie, dușuri, baterii,bideuri, accesorii și multe altele. 
 

Obiecte sanitare pentru o baie completă


Foglia oferă o gamă largă de produse esențiale pentru igiena personală și confortul în baie și toaletă. Pentru a-ți scurta timpul de căutare ți-am pregătit categorii de produse princpiale pentru spațiul băii:

Lavoare: Chiuvetele de baie reprezintă un element central al băii și sunt disponibile în diverse forme și dimensiuni pentru a se potrivi diferitelor necesități și preferințe de design. Acestea pot fi montate pe perete, pe blat sau sub blat, în funcție de preferințele utilizatorului și de spațiul disponibil în baie.

Vase de WC și capace: Vasele de WC sunt disponibile în diferite stiluri și modele, inclusiv vase cu montaj pe pardoseală sau suspendate. Capacele pentru vasele de WC sunt disponibile într-o varietate de culori și materiale pentru a se potrivi cu designul băii.

Bideuri: Bideurile sunt obiecte sanitare adesea folosite pentru igiena personală și sunt disponibile în diverse variante de montaj și stiluri. Acestea pot fi montate pe pardoseală sau suspendate și pot fi integrate în designul general al băii.

Cazi de baie și dușuri: Cazi de baie și dușuri sunt esențiale pentru igiena personală zilnică și sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme pentru a se potrivi spațiului disponibil în baie. Acestea pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi acril ușor sau compozit calitativ.

Pisoare: Pisoarele sunt alte obiecte sanitare importante într-o baie sau toaletă și sunt disponibile în diferite variante de montaj și stiluri pentru a satisface nevoile utilizatorilor.

Fiecare produs este proiectat pentru a asigura funcționalitatea optimă și estetica plăcută în timp ce îndeplinește nevoile individuale ale fiecarei persoane. 
 

Importanța obiectelor sanitare într-o baie modernă si funcționalăIgienă personală: Obiectele sanitare sunt concepute pentru a permite o igienă adecvată, facilitând spălarea mâinilor, a feței și a corpului în general. Acestea contribuie la menținerea curățeniei și a sănătății individuale.

Confort și relaxare: Cazi de baie spațioase și dușuri moderne oferă utilizatorilor posibilitatea de a se relaxa și de a se revigora. Un design ergonomic al obiectelor sanitare poate îmbunătăți experiența de utilizare și poate crea un mediu confortabil în baie.

Eficiență în utilizarea spațiului: Amplasarea strategică a obiectelor sanitare în baie poate optimiza spațiul disponibil și poate facilita circulația. Dimensiunile și configurația acestor obiecte trebuie luate în considerare pentru a asigura un flux eficient în spațiul băii.

Aspect estetic: Obiectele sanitare moderne nu sunt doar funcționale, ci și estetice. Designul lor poate contribui la aspectul general al băii, conferind un aer de eleganță și rafinament.

Creșterea valorii imobiliare: O baie bine amenajată, cu obiecte sanitare de calitate și un design atractiv, poate crește valoarea unei proprietăți. Astfel, investiția în obiecte sanitare de calitate poate aduce beneficii pe termen lung.
 

Dacă îți dorești să achiziționezi obiecte sanitare pentru baie, Foglia îți pune la dispoziție următoarele aspecte și recomandări:
 

 
  • Dimensiunea și spațiul disponibil: Verifică dacă obiectele sanitare dorite se potrivesc în spațiul disponibil în baie și dacă le poți utiliza eficient.
     
  • Calitatea materialelor: Optează pentru materiale de înaltă calitate, care să reziste uzurii zilnice. La Foglia găsești obiecte sanitare calitative, cu o durată lungă de viață și garanție extinsă.
     
  • Adaptarea la nevoile tale: Transforma-ti baia dupa bunul plac cu obiectele sanitare care să se potrivească cu cerințele și preferințele tale personale.
     
  • Stilul și design-ul: Selectează obiectele sanitare în concordanță cu gusturile tale și cu design-ul general al băii, pentru a obține un spațiu armonios și estetic plăcut. 

Suport clienti De Luni pana Vineri intre orele 09:00 - 17:00 (exceptand sarbatorile legale)

0371232595 comenzi@foglia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!