'

Rigole si canale de scurgere dus

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: Deante ×

Rigole de dus si sifoane pardoseala anti-miros

 

Aspectul fără cusur și confortul pot merge în pereche? Bineînțeles, mai ales în cazul rigolelor liniare Deante. Aceasta este o soluție minimalistă care conferă un caracter deosebit de modern interiorului, făcându-l în același timp foarte funcțional. 

 

Stilul minimalist este în continuare un trend foarte puternic în designul de interior, care se caracterizează printr-o simplitate cu gust. Se potrivesc perfect cu aceasta rigolele liniare, care permit obținerea unui aspect impecabil în încăperile amenajate. Vor fi pe gustul acelora, care doresc să standardizeze aranjamentul camerei de baie prin reducerea texturilor și culorilor utilizate - instalarea lor vă permite să păstrați o suprafață uniformă a pardoselii, acoperite cu același tip de gresie.

Rigolele liniare de pardoseală se montează în loc de cădiță, datorită acestui fapt, cabina de duș poate avea diverse forme și dimensiuni.  Spațiul de duș cu sifon liniar este ușor de întreținut și curățat, în plus, este și foarte comod. Este o soluție de nivelare a pardoselii între zonele umede și uscate, este perfectă pentru copii, persoanele în vârstă și cele care se deplasează în scaune cu rotile.

Oferta de sifoane liniare de pardoseală Deante cuprinde diverse modele - cu rigolă întreagă, sub gresie și cu model, precum și în câteva dimensiuni - 70, 80 și 100 cm. Fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate produsele sunt echipate suplimentar cu picioare de nivelare și cârlige care permit îndepărtarea ușoară a rigolei, pentru facilitarea curățeniei și îngrijirea scurgerii.

Toate noutățile mărcii sunt dotate cu sifoane de producție britanică cu o înălțime de 90 mm și o capacitate de 50 litri pe minut. Una dintre caracteristici sunt orificiile suplimentare în pereții verticali ai rigolei, pentru a îmbunătăți drenajul.

Sifoanele liniare arată nu doar frumos, dar, de asemenea, funcționează impecabil, în cazul în care instalarea se face în mod corespunzător. Anume din această cauză trebuie încredinţat unui profesionist cu experienţă.

Suport clienti De Luni pana Vineri intre orele 09:00 - 17:00 (exceptand sarbatorile legale)

0371232595 comenzi@foglia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!