'
Ai vazut campania noastra de Paste cu cele mai mari reduceri si cu produse cadou in valoare de 27.500 ron? Nu rata, cauta produsele favorite si bucura-te de cumparaturi! Campania se va termina in curand -  

Cum alegem o cada de baie freestanding - ghid complet

Cum alegem o cada de baie freestanding - ghid complet
Cu căzile freestanding puteți transforma complet baia într-un spațiu funcțional și estetic, la un preț accesibil. Căzile de baie freestanding se găsesc în multe variante precum:
  • cadă freestanding ovală
  • cadă freestanding dreptunghiulară
  • cadă freestanding la perete
  • cadă freestanding pe colț
 

De ce să alegeți o cadă freestanding


Ca o opțiune la îndemână pentru renovarea băilor, o cadă freestanding de calitate aduce cu sine o serie de avantaje. Iată principalele beneficii pe care le veți obține dacă optați pentru o cadă de baie freestanding din acril:

Rezistență la pete

Pentru uzul cotidian, potențialii cumpărători de căzi vor fi încântați să afle că suprafețele acrilice sunt, în general, rezistente la pete. Acrilul își păstrează finisajul frumos cu ușurință pe o durată de viață de 30 de ani și mai mult, cu întreținere regulată.

Păstrează căldura

Căzile freestanding din acril păstrează surprinzător de bine căldura. Proprietățile termice permit apei calde să-și mențină temperatura mai mult timp, fără a se dispersa în peretele căzii.

Culoarea acrilului rămâne intactă

Procesul de colorare a acrilului are loc în timp ce produsul este încă în stadiul brut. Culoarea este distribuită uniform, își menține strălucirea și nu se va decolora în timp.
 

Cum alegem o cadă de baie freestanding?


Înainte de a achiziționa o cadă freestanding, trebuie să aveți în vedere câteva detalii importante. Există mai multe tipuri de căzi freestanding, cu diferite stiluri, forme și dimensiuni, așadar asigurați-vă că evaluați fiecare aspect înainte de a face achiziția.

Poziționare

Atunci când doriți să cumpărați o cadă freestanding, ar trebui să aveți deja în minte locul în care o veți amplasa. Unele băi dispun de mult spațiu, în timp ce altele sunt mai compacte.

Dimensiuni

Dimensiunea căzii depinde de persoanele care o vor utiliza. Asigurați-vă că alegeți o mărime potrivită pentru baia dvs. Dacă aveți suficient spațiu, optați pentru cea mai lungă cadă pe care o puteți găsi, astfel încât oricine locuiește în casa dvs. să poată face baie în mod confortabil.

Caracteristici suplimentare

Dacă doriți o cadă care să ofere mai mult decât funcționalitate, ar trebui să examinați diferitele caracteristici ale unui anumit model. Unele căzi au scaune în interior, ceea ce poate fi de ajutor pentru persoanele în vârstă sau cu dizabilități, care nu pot sta în poziție joasă.

Alegerea unei căzi de baie freestanding trebuie să țină cont de preferințele dvs., spațiul disponibil și bugetul pe care îl aveți la dispoziție. Cu atenție și cercetare, veți găsi cu ușurință o cadă care să vă ofere confort și estetică în baia dvs.
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti De Luni pana Vineri intre orele 09:00 - 17:00 (exceptand sarbatorile legale)

0371232595 comenzi@foglia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!