'
Ai vazut campania noastra de Paste cu cele mai mari reduceri si cu produse cadou in valoare de 27.500 ron? Nu rata, cauta produsele favorite si bucura-te de cumparaturi! Campania se va termina in curand -  

Cabina de duș sau cada de baie?

Cabina de duș sau cada de baie?

Amenajarea băii poate pune numeroase provocări. Poate, cea mai dificilă alegere este legată de montarea unei cabine de duș sau a unei căzi.

Cu siguranță, dacă te găseşti în proces de amenajare a băii cauți ideii şi soluţii potrivite. Pentru a-ţi uşura sarcina am cerut sfatul specialiştilor şi am analizat tendinţele în materie de amenajare de băi şi iată ce am aflat.

Baia trebuie să fie perfect funcţională, fie că este mică ori spaţioasă

Principalul scop al băii este de a fi un spațiu perfect funcţional. Eliminarea oricărui obiect esenţial  – lavoar, vas de toaletă, zona de duș – nu va face decât să scadă confortul personal. Şi totuşi pe lângă împlinirea nevoilor de bază, baia trebuie să aibă şi spaţiu de depozitare bine organizat, aşa estetica acestei încăperi este echilibrată. Dacă vorbim de băi mici vorbim de cabine de duș, cu siguranţă. Pentru băile spaţioase specialiştii recomandă  cazi freestanding care contribuie la realizarea aspectului de WoW.

Ce sa alegem pentru amenajarea unei bai, cabina de dus sau cada de baie?
 

Băile mici moderne – cabine de duș cu finisaje negre

Dacă vorbim de băi mici, specialiştii atrag atenția că optimizarea eficientă a spaţiului este cheie de succes. Este important să selectezi gresie şi faianţă în culori deschise, naturale. Pentru un efect optim poți folosi plăci de gresie şi faianţa din piatra naturală. Utilizează obiecte sanitare în culori  din ceramică albă cu linii moderne, vei avea un decor minimalist elegant. Un astfel de ambient nu poate fi completat decât de o cabină de duș pătrată neagră. Marginile negre reușesc să creeze contrast şi să accentueze latura cosmopolită a băii. Am găsit aici un model impresionant de cabina de dus patrata crom ce este foarte practica si este recomandata pentru baile mici deoarece avand usile cabinei culisante acestea ne ajuta la optimizarea spatiului din baie. 

Alegerea dimensiunii cabinei de dus este la fel de importanta ca alegerea modelului. Dimensinea unei cabine de dus de 80×80 cm este recomandata pentru aceste tipuri de bai de dimensiune mica.

 

 

 

 

La baile mici  si moderne se mai pot folosi si aceste tipuri de paravane de dus tip Walk-in , sunt foarte practice si reda baii tale un aspect foarte aranjat si ordonat. Aceste paravane de dus sunt usor de montat si se pot monta direct pe pardosela.

 

Avantajele unei astfel de cabine de duș sau a unui parava de duș sunt numeroase! În primul rând poate fi montată atât pe podea, cu sisteme de scurgere de tip rigole. Acest fapt asigură igienizarea rapidă a spațiului. Poate fi montată şi cu cădița de duș, creând un spaţiu  perfect echilibrat. Datorită minimalismului permit montarea unor varietăți mari de sisteme de duș, de la bateriile simple la coloanele de duş şi  panourile cu hidromasaj atât de apreciate. Un alt aspect apreciat la aceste sanitare ține de modul facil de igienizare. Pereții sunt supuși unor tratamente antimucegai speciale, deci se curăţă facil şi nu permit acumularea murdăriilor persistente.  Dacă vorbim de accesorii, cabina de duș si paravanul de duș este foarte permisivă. În interior şi în apropiere pot fi montate numeroase accesorii care sporesc siguranţă în baie.

Trebuie să ţii seamă că în baie ai nevoie de spaţiu de depozitar eficient, deci montarea unui dulăpior este esențială. Selectează corpuri minimaliste, cu finisaje bine realizate. Le vei exploata în siguranța mult timp.

 

Băi mari – spaţii cu aer romantic

Dacă baia este una spaţioasă, cu siguranţă trebuie să laşi imaginaţia să lucreze. Anul acesta este unul al revenirilor, conform specialiştilor sunt în tendințe liniile retro. Vibe-ul romantic poate fi creat cu ajutorul obiectelor ceramice cu linii curbate şi a bateriilor.  Dacă vorbim de băi spaţioase,  vorbim şi de oglinzi mari care accentuează senzația de volum, dar şi de cazi freestanding. Un model impresionant de cada de baie freestanding retro cu picioare crom poate fi analizat direct pe siteul nostru.

Această piesă contribuie la desăvârşirea unui ambient retro. Are margini rotunde, picioare din bronz masiv şi finisaje cromate. Astfel de căzi sunt foarte versatile şi pot fi montate facil. Sunt ușor de întreținut datorită tratamentelor speciale aplicate şi îşi păstrează aspectul în timp.

Avantajul acestor tipuri de căzi este că poţi fi montate oriunde: în mijlocul camerei, într-o parte, lângă perete sau într-un colţ. Îţi poţi crea o baie personalizată cu aspect modern. Dacă ești în faza incipientă de amenajare, poţi jongla cu racordurile, de apă şi le poţi monta pentru a pune în valoare o baie romantică cu cadă retro. Totuși, pot fi montate cu uşurinţă şi cu racordurile deja existente.

 

 

Acestea sunt câteva dintre recomandările specialiștilor când vine vorba de tendinţe în  amenajarea băilor, pentru  acest sezon.

Postarea urmatoare

Suport clienti De Luni pana Vineri intre orele 09:00 - 17:00 (exceptand sarbatorile legale)

0371232595 comenzi@foglia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!