'
Ai vazut campania noastra de Paste cu cele mai mari reduceri si cu produse cadou in valoare de 27.500 ron? Nu rata, cauta produsele favorite si bucura-te de cumparaturi! Campania se va termina in curand -  

Câștigător voucher 5000 lei - concurs "Luna Cadourilor"

Câștigător voucher 5000 lei - concurs "Luna Cadourilor"
Suntem încântați să vă aducem vestea extraordinară că am avut un norocos câștigător în cadrul concursului "Luna Cadourilor" desfășurat pe site-ul nostru în luna decembrie. În urma tragerii la sorți, Raul Tender a obținut voucherul cadou în valoare de 5000 lei, pe care îl va putea folosi pentru achiziționarea de produse din categoria noastră de obiecte sanitare.

Concursul "Luna Cadourilor" a avut loc pe întreaga durată a lunii decembrie și a fost o ocazie unică pentru clienții noștri fideli să participe automat, cu șansa de a câștiga acest premiu fabulos. Tot ce trebuiau să facă era să efectueze cumpărături în valoare de minim 1000 lei, iar automat intrau în cursa pentru voucherul de 5000 lei.

Într-un scurt interviu cu Raul, am aflat că acesta nu este la primul premiu câștigat, având în palmares și un premiu în valoare de 2500 de lei câștigat la un concurs desfășurat acum 3-4 ani cu Bolt.

Când am întrebat dacă premiul obținut de pe Foglia.ro a avut un impact semnificativ, Raul a răspuns entuziasmat: "M-a ajutat foarte mult pentru că a venit într-un moment în care tot calculam banii pentru renovare și nici cum nu ajungeau."

Prietena acestuia și colegul de muncă au fost printre primii care au aflat de vestea câștigului, ceea ce a adăugat un plus de împărtășire a bucuriei și entuziasmului.

Întrebându-l pe Raul despre achizițiile recente, am aflat că acesta și-a orientat achizițiile spre obiecte esențiale pentru renovarea băii, achiziționând un vas de WC suspendat și rezervor încastrat.

Privind spre viitor, Raul plănuiește să finalizeze renovarea băii sale, intenționând să investească voucherul de 5000 de lei în mobilier pentru chiuvetă, rigolă și alte produse esențiale.

Suntem încântați că produsele Foglia.ro au contribuit la transformarea și îmbunătățirea experienței lui Raul, aducând un plus de eleganță și funcționalitate în casa sa.

Felicitări din partea noastră lui Raul Tender! Suntem siguri că voucherul de 5000 lei va aduce o notă de lux și rafinament în noul său proiect de renovare a băii.
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti De Luni pana Vineri intre orele 09:00 - 17:00 (exceptand sarbatorile legale)

0371232595 comenzi@foglia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!