'

Descopera universul rezervoarelor incastrate Alcadrain pentru vasul de wc suspendat

Descopera universul rezervoarelor incastrate Alcadrain pentru vasul de wc suspendat
Imaginează-ți o baie spațioasă, aerisită, unde designul minimalist creează o atmosferă relaxantă și modernă. Nimic nu iese în evidență, totul este perfect integrat, oferind o senzație de ordine și calm. Secretul? Rezervoarele incastrate Alcadrain, o soluție inovatoare care redefinește spațiul din baia ta.
Mai jos vă vom prezenta atât tipurile de rezervoare încastrate Alcadrain cât și caracteristicile acestora, evidențiind modul în care acestea funcționează și avantajele cu care vin la pachet.
 

Tipurile de rezervoare încastrate Alcadrain

Pentru montare in zidărie:

  • Rezervoare incastrate Alcadrain BASIC:




 

Rezervoarele incastrate Alcadrain Basic se caracterizeaza ca cea mai accesibila varianta oferind un raport excelent calitate-preț.
Sunt soluția ideala pentru o instalare standard iar cadrul de montaj este robust din oțel galvanizat, asigurând stabilitate si siguranță în același timp
Mecanismul de acționare este fiabil și oferă o funcționare optimă pentru timp îndelungat. Alcadrain oferă o garanție de 10 ani pentru acesta, sporind încrederea fiecărui client.
Rezervoarele incastrate Alcadrain Basic asigură compatibilitatea cu o gamă largă de clapete de acționare Alcadrain, astfel permițând personalizarea aspectului băii oricând veți simți nevoia.  

  • Rezervoarele încastrate Alcadrain ECOLOGY:


Datorită supapei de spălare ecologică, puteți regla cantitatea de apă pe care o utilizați atunci când spălați toaleta.
Posibilitatea adaugarii unui regulator de debit de apa impotriva stropirii cu apa din vasul de toaleta (reducere cu 5, 15, 25 sau 35%).
Gama Alcadrain Ecology oferă o protecție împotriva scurgerilor datorită etanșării duble.
Revizie simplă și ușoară datorită plăcii de comandă Alca cu mecanism de basculare.
Rezervorul încastrat Alcadrain Ecology oferă o supapă Ecology care are o setare din fabrică de 2/4 l față de 3/6 l standard - potrivită pentru orice sistem de WC.
 Acest tip de rezervoare incastrate sunt concepute special pentru a economisi apa, cu un sistem de debit redus de 6 litri sau 3 litri, în functie de preferințe. Astfel Alcadrain Ecology va contribui seminificativ la reducerea facturilor la apă și de asemenea la protejarea mediului înconjurător.
Preț redus în comparație cu celelalte rezervoare incastrate Alcadrain
Se potriveste cu toate clapetele de acționare Alcadrain
Cadrul de montaj este de asemenea din otel galvanizat, oferind siguranță si susținere pentru vasul de wc suspendat. De asemenea dimensiunea cadrului este compacta și simplifică instalarea.


  • Rezervoarele încastrate Alcadrain CU VENTILATIE:


Acesta constituie  o soluție optimă pentru prevenirea condensului, este ideal pentru băi cu spațiu limitat sau cu umiditate ridicată, asigurând o ventilare eficientă a spațiului din jurul rezervorului.
Previne formarea mucegaiului și a mirosurilor neplăcute
Ajuta la menținerea unui mediu mai sănătos și mai igienic. Este perfect pentru familii cu copii mici sau persoane cu diverse alergii.
Are toate caracteristicile modelului basic dar se diferențiază prin sistemul de ventilație integrat.

Pentru instalări uscate (montaj in gips-carton):

Sistemele de instalare uscată oferă o alternativă modernă la instalațiile tradiționale în zidărie, permițând o mai mare flexibilitate în amenajarea băii. Alcadrain pune la dispoziție o gamă extinsă de rezervoare special concepute pentru instalări uscate, satisfăcând diverse nevoie si preferințe.

  • Rezervoare încastrate Alcadrain cu ventilație:


Cel mai popular rezervor incastrat Alcadrain este modelul cu ventilație pentru instalări uscate, datorită prețului super accesibil și caracteristicilor cu care vine echipat.
Acesta vine la pachet cu sistemul de ventilație și recipientul pentru pastilele odorizante, astfel, baia dumneavoastră va beneficia mereu de prospețime și aer curat.
Vedeta brandului Alcadrain se mândrește cu o super popularitate și mii de clienți mulțumiți de funcțiile acesteia reușind să acopere fiecare nevoie și să satisfacă preferințele fiecăruia.

  •  Rezervoare încastrate Alcadrain Slim:


Acest model de rezervoare incastrate sunt ideale pentru pereți subțiri sau spații limitate. Grosimea rezervorului este de doar 8 cm, potrivindu-se perfect în pereții despărțitori sau în băi cu spațiu redus.

Permite o utilizare optimă a spațiului disponibil, oferind o senzație de aerisire si confort în baia dumneavoastră.
Cadrul de montaj este super stabil iar mecanismul de acționare ofera fiabilitate superioară, fiind compatibil de asemenea cu o gamă largă de clapete de acționare Alcadrain.
De asemenea exista varianta de rezervor incastrat cu actionare din față sau de sus pentru a facilita instalarea in spații de inălțime joasă.

  • Rezervoare încastrate Alcadrain pentru case din lemn:


Astfel de rezervoare sunt concepute special pentru structuri de lemn, cu o rezistență sporită la umiditate, prevenind deteriorarea rezervorului în timp.
Ca și caracteristici, este asemănător modelului Slim
Pentru a facilita instalarea rezervorului, noua soluție de construcție permite ca rezervorul să fie înclinat înainte. Acesta poate fi instalat la construcția din lemn prin orificiile din cadrul de montaj.





 

Dimensiuni disponibile pentru rezervoarele încastrate Alcadrain
 

Dimensiunea joacă un rol esențial în instalarea rezervoarelor încastrate. Alegerea rezervorului potrivit pentru baia dumneavoastră implica luarea in considerare a anumitor aspecte legate de dimensiune. Alcadrain acoperă orice necesitate prin diversitatea de rezervoare pentru a se potrivi mai multor configurații de spațiu.

Este foarte important să măsurați cu atenție spațiul unde urmează să fie instalat rezervorul încastrat, incluzând și zona din jurul vasului de WC. De asemenea verificați compatibilitatea vasului de WC cu rezervorul pe care urmeaza sa il achiziționați, deși rezervoarele încastrate Alcadrain se potrivesc cu majoritatea vaselor de WC, este recomandat sa verificați fiecare detaliu pentru a nu întâmpina surprize.

Pentru zidărie veți beneficia de mai mult spațiu, așadar, de flexibilitate în alegerea dimensiunilor rezervorului.
În cazul instalațiilor uscate, spațiul disponibil este mai limitat, impunând alegerea unui rezervor încastrat SLIM.

Dimensiunile rezervoarelor sunt caracterizate dupa cum urmează:

  • Basic:

-Înălțime: 1120 mm
-Lățime: 500 mm
-Adâncime: 145 mm
-Adâncime de instalare: 20-95 mm

  • Slim:

-Înălțime: 1130 mm
-Lățime: 520 mm
-Adâncime: 80 mm
-Adâncime de instalare: 20-95 mm

  • Pentru case din lemn:

Înălțime: 1130 mm
-Lățime: 520 mm
-Adâncime: 80 mm
-Adâncime de instalare: 20-95 mm

  • Cu ventilație:

-Înălțime: 1130 mm
-Lățime: 520 mm
-Adâncime: 145 mm
-Adâncime de instalare: 20-95 mm


Clapete compatibile cu rezervoarele încastrate Alcadrain

                               

 

Rezervoarele încastrate Alcadrain sunt compatibile cu o gamă largă de clapete de acționare Alcadrain, facilitând personalizarea băii după bunul plac. Totodată în cazul reîmprospătării design-ului băii dupa un anumit timp, nu va fi nevoie să schimbați rezervorul încastrat ci doar clapeta de acționare.

Realizate din materialele cele mai calitative, clapetele Alcadrain sunt disponibile într-o varietate de culori cum ar fi crom, negru, alb, auriu, inox sau culori îndrăznețe precum red gold, bronz sau nichel. Finisajele acestora diferă în funcție de preferințe, de la finisaj lucios sau mat, pana la finisaj antichizat sau periat.

O caracteristică specială prezentă la fiecare tip de clapeta Alcadrain este funcția anti-amprentă. Suprafețele clapetelor dețin un strat protector ce ascunde semnele de amprente. Acest atribut vă scapă de întreținerea frecventă a clapetei, prelungind de asemenea durata de viață a acesteia.


Clapetelele de acționare Alcadrain funcționează prin acționare mecanică sau pe senzor. Acestea se diferențiază prin mai multe tipuri:
 

  • Clapetă de acționare Basic:


Clapetele de acționare basic sunt mult mai accesibile la preț și se diferențiază de celelalte clapete prin grosimea de 18mm. Design-ul acestora este clasic si simplu.

  • Clapetă de acționare Flat:


Acest tip de clapete sunt mai subțiri decat cele basic, având o grosime de 16mm, însă gama de modele si culori este mult mai variata, iar prețul este ridicat în comparație cu alte modele de clapete Alcadrain. În plus, pe lângă design-uri unice si abstracte, vin cu caracteristici aparte, precum iluminare ambientală, acesta reprezentând un plus în procesul de personalizare al băii.


  • Clapete de acționare Thin:


Clapetele de acționare thin, din punct de vedere al prețului se situează între cele basic și flat. Prețul este accesibil iar avantajul cu care vin la pachet este grosimea redusă de doar 6 mm.
Clapetele de acționare Alcadrain Thin sunt printre cele mai comandate, datorită design-ului compact și comun, integrându-se cu ușurință în orice tip de baie.


  • Clapete de acționare Linka:


Acest tip de clapete sunt accesibile ca preț iar grosimea este de doar 6 mm. O caracteristică aparte este dimensuniea butoanelor de acționare foarte slim, ce oferă un plus de design spațiului băii.


  • Clapetă de acționare Touch-free:


După cum reiese și din denumire, acest tip de clapete ne oferă un confort superior, cu un design futuristic, iluminat digital, iar acționarea se face prin senzorul de detectare al mișcării. Este necesar doar sa apropiați mâna iar clapeta va acționa imediat.
Design-ul acestora este foarte slim, cu o grosime de doar 7 mm, de asemenea nu se vor potrivi la rezervoarele incastrate slim sau cele pentru pereti subțiri. Totodată nu vor fi compatibile cu rezervoarele cu acționare de sus.
O altă caracteristică esențială o constituie materialul din sticlă neagră, iar funcționarea touch-free vă permite ca aceasta sa fie mereu curată și fără urme de amprente.


 

Beneficiați de împrospătare discretă a toaletei pentru toate tipurile de vase din ceramică cu recipientul pentru tablete de curățare WC. Acesta dezinfectează vasul și rezervorul sistemului WC și este inclus în fiecare rezervor incastrat Alcadrain cu excepția variantelor SLIM și WOOD.

Clapetele din gama Flat și Thin au un sistem de înclinare pentru a integra cu ușurință orice tip de pastilă odorizantă pentru rezervoare WC.
Orice rezervor, cu excepția celui Slim poate fi transformat cu ușurință într-unul de tip Ecology prin înlocuirea supapei standard cu supapa A06E.

 

 




                          Supapă ecology A06E



                              Supapă standard A06


Gama de rezervoare încastrate Alcadrain vă va acoperi fiecare necesitate, sunt fabricate special pentru a asigura o instalare completă, cu ușurință și fără prea mult efort pentru orice tip de perete, fie că vobrim de construcții clasice din zidărie sau cele moderne din materiale ușoare.

Postarea anterioara

Suport clienti De Luni pana Vineri intre orele 09:00 - 17:00 (exceptand sarbatorile legale)

0371232595 comenzi@foglia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!