'

Vase WC toaletă și bideuri suspendate - 5 sfaturi de luat în calcul

Vase WC toaletă și bideuri suspendate - 5 sfaturi de luat în calcul

În ultimele decenii, designul și funcționalitatea băilor au devenit din ce în ce mai importante pentru proprietarii de locuințe. Astfel, vasele WC cu rezervoare încastrate și bideurile suspendate au devenit o alegere populară în băile moderne, datorită aspectului lor estetic și a numeroaselor beneficii pe care le aduc. În acest articol, vom explora mai în detaliu informații precum:

  • înălțimea unui vas de wc suspendat
  • informații despre vasul wc toaletă cu rezervor încastrat
  • utilitatea bideurilor
  • vase wc cu capac soft-close
  • vase wc cu funcția de bideu.
 

Înălțimea unui vas de WC suspendat cu rezervor încastrat

Înălțimea unui vas de WC suspendat este o caracteristică importantă pentru a asigura confortul și accesibilitatea utilizatorilor. În general, înălțimea standard a unui vas de WC suspendat variază între 40 și 45 de centimetri de la podea la partea superioară a vasului. Această înălțime standard a fost determinată pentru a se potrivi majorității utilizatorilor. Cu toate acestea, fiecare persoană este unică, având înălțimea și dimensiunile corpului specifice, așa că o soluție universală nu este întotdeauna cea mai potrivită.

Este important să menționăm că înălțimea potrivită a vasului de WC suspendat poate ajuta și la menținerea sănătății spatelui și a poziției corecte a corpului în timpul folosirii toaletei. O poziție ergonomică poate contribui la reducerea presiunii asupra mușchilor și articulațiilor și poate preveni disconfortul sau durerile pe termen lung.

Eficiența vasului de WC toaletă suspendat

Vasele WC suspendate sunt cunoscute pentru aspectul lor modern și curat, deoarece sunt montate pe perete și nu au baza vizibilă ca modelele tradiționale. Acest lucru nu doar oferă o imagine mai estetică, ci facilitează și curățarea podelei din jurul vasului. De asemenea, vasul WC toaletă suspendat are un rezervor încastrat în perete, ceea ce îmbunătățește și mai mult aspectul minimalist al băii.

Un aspect important al vaselor wc cu rezervor încastrat este eficiența consumului de apă. Multe dintre modelele recente sunt concepute pentru a economisi apă, utilizând cantități mai mici la fiecare descărcare. Aceste vase WC moderne cu descărcare redusă contribuie la protejarea resurselor de apă și la reducerea facturilor de utilități.

Utilitatea bideurilor - tipuri de bideuri

Bideul este o opțiune populară în băile moderne, aducând o igienă și o curățenie suplimentară. Bideurile sunt disponibile în variante suspendate sau montate pe podea. Acestea sunt concepute pentru a oferi o igienă intimă și eficientă, utilizând apă pentru curățare. Utilizarea unui bideu oferă o senzație de prospețime și confort, mai ales în zilele calde sau după efort fizic intens.

Bideurile pot fi deosebit de utile pentru persoanele cu dizabilități, femeile însărcinate sau persoanele cu alte condiții medicale, oferindu-le o curățenie ușoară și fără efort. Bideurile reprezintă un adițional util în baia modernă, aducând avantaje semnificative în materie de igienă personală și confort. Există diferite tipuri de bideuri, fiecare cu propriile caracteristici și avantaje, astfel încât utilizatorii să poată alege cea mai potrivită opțiune pentru nevoile și preferințele lor.

Vase WC cu capac soft-close

Multe vase WC suspendate vin cu un capac soft-close, ceea ce reprezintă o caracteristică utilă și practică. Capacul soft-close se închide lent și silențios, evitând astfel lovirea brutală a acestuia, protejând astfel vasul și eliminând zgomotul nedorit. De asemenea, capacul soft-close previne riscul de accidente și protejează degetele copiilor de eventualele lovituri.

Capacul soft-close contribuie la o durată mai mare de viață a produsului și necesită mai puține reparații sau înlocuiri. Capacul soft-close funcționează automat, fără a necesita efort din partea utilizatorului pentru a-l închide cu grijă. Utilizarea este simplă și intuitivă, fiind accesibilă pentru toată lumea.

Vase WC cu funcția de bideu

O altă inovație în lumea vaselor WC suspendate este integrarea funcției de bideu. Astfel, utilizatorii pot beneficia de curățenie suplimentară și confort în timpul utilizării toaletei. Vasul WC cu funcția de bideu este prevăzut cu un jet de apă care este direcționat către zona intimă a utilizatorului, asigurând curățenia și igiena necesară.

Vasele WC cu rezervor încastrat cu funcție de bideu sunt potrivite pentru toți membrii familiei, inclusiv pentru copii și persoanele în vârstă, oferindu-le o modalitate simplă și eficientă de a se curăța și a avea grijă de igiena personală. Cu numeroase beneficii, cum ar fi curățenia eficientă, confortul și economisirea hârtiei igienice, acestea pot reprezenta o investiție valoroasă în sănătatea și confortul personal.

Vasele WC toaletă cu rezervor încastrat și bideurile suspendate reprezintă o alegere excelentă pentru băile moderne, oferind o combinație perfectă între estetică și funcționalitate. Înainte de achiziționarea unui astfel de produs, este important să se ia în considerare înălțimea potrivită a vasului WC, preferințele individuale privind funcțiile bideului și opțiunea de capac soft-close pentru un plus de confort. Investind în aceste elemente, veți transforma baia într-un spațiu elegant și plăcut, oferindu-vă confortul și rafinamentul dorit în fiecare zi.

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti De Luni pana Vineri intre orele 09:00 - 17:00 (exceptand sarbatorile legale)

0371232595 comenzi@foglia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!